Min fredag

08.30-09.00 Meditation
09.00-09.30 Prata med er
09.30-10.00 Acaibowl till frukost framför Nyhetsmorgon
10.00-11.00 Finslipa och skicka in förordet på boken
11.00-12.30 Ta en lång dusch, svara på mejl, göra mig i ordning
12.30-14.00 Fredagslunch med Steffi
14.00-15.00 Få håret fönat på Bangerhead
15.00-17.00 Jobba
17.00 FREDAGSBUBBEL!

Nu har ni en timplan över min fredag, haha. Jag brukar göra scheman över mina dagar med klockslag, inte alla dagar men vissa dagar. Jag tycker det är skönt att få en övergripande bild över min dag och sedan gör jag en separat lista för exakt vad som ska göras i jobbet så att jag kan pricka av den under jobbtimmarna.

Så glad att jag har fått massa jobb gjort under veckan också, så att jag kan njuta av en extra härlig fredag med morgonmeditation, lyxlunch, frisörbesök och aw.

Hur gör ni för att er fredag ska bli extra härlig?

En backstagebild från en plåtning med Lisa. Önskar er en ljuvlig fredag!

  1. Är mellan två jobb och njuter av att vara helt ledig för första gången på hur länge som helst. Så min fredagsmorgon började med promenad i solen och lugn frukost på mitt favvoställe! Så mysigt att se hur staden vaknar till liv en vardagsmorgon.

  2. Men vilken drömfredag!! Jag ska också dricka bubbel idag & fira en väns födelsedag, BÄSTA FREDAG! Ha en superbra helg, massa massa kärlek till dig fina <3

  3. En fråga angående timplanen, jag själv älskar planering, struktur ordning och reda men att för mig sätta upp tider exakt så funkar aldrig! Funkar det för dig eller är det generella tider du sitter med det inom det klockslaget? I och för sig pluggar jag och då är det alltid svårt att veta hur lång tid det tar att läsa kapitlet på 28 sidor samtidigt som jag anteckningar till. Men känner ändå en stress att man inte hinner med allt.

    Har du fler saker du gör om du blir klar med allt snabbare innan klockan 17 eller hur ser det ut då?
    Kram och trevlig lördag <3

Välkommen att kommentera! Kommentarer godkänns vardagar kl.08-18 av en moderator innan publicering.

Tänk gärna efter en extra gång på hur det kan uppfattas när du framför kritik. Här inne visar vi respekt. Vi önskar gärna att kritik framförs med ditt riktiga namn och mejladress.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

sub archi