Snälla saker

Hello sunshine,

Hur mår du?

Sanne skrev på sin blogg igår att det man strävar efter i livet är harmoniska och bra dagar – visst är det precis så. Varje dag blir inte alltid bra, men man strävar efter en harmonisk tillvaro. Idag var en sån dag som inte kändes helt bra, men som jag gjorde det bästa utav efter förutsättningarna. Det här gjorde jag för att vara snäll mot mig själv:

– Åt frukost med valnötsfralla och apelsinjuice på Fabrique efter ett stenhårt träningspass vilket är det bästa jag vet.

– Förvarnade Hamilton om att jag var skör idag och gav mig utrymme för att inte vara på topp under podden.

– Tog många jobbpauser när jag behövde.

– Lämnade datorn på kontoret så att jag inte kan jobba kväll (jobbar alltid en stund på kvällen annars).

– Vi åt tidig middag med hämtmat från Nybrogatan 38 istället för att laga vardagsmat (det var faktiskt D’s idé 🙂

… och nu tittar vi på andra säsongen av Ozark (som inte är så bra f.ö, vem håller med mig?). Ska fortsätta vara snäll mot mig själv och äta något gott ikväll.

Var snäll mot dig själv också! Speciellt om du behöver det extra mycket idag.

  1. Kommenterar alltför sällan men är en trogen följare sedan flera år tillbaka. Detta var ett av flera inlägg då det blir så tydligt för mig varför du är en av mina största förebilder och inspiratörer. Så ville väl bara tacka för att du ständigt motiverar och inspirerar. Och för att du är så ärlig – om bra som dåliga dagar. <3 Kram

    1. Hej Mina

      Tusen tack för dina varma och peppiga ord. Det är precis sånt här som gör bloggandet roligt och inspirerande. Massa kärlek till dig!

Välkommen att kommentera! Kommentarer godkänns vardagar kl.08-18 av en moderator innan publicering.

Tänk gärna efter en extra gång på hur det kan uppfattas när du framför kritik. Här inne visar vi respekt. Vi önskar gärna att kritik framförs med ditt riktiga namn och mejladress.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

sub archi