Healing Hearts

Nu är det äntligen dags för mig att bjuda in till ännu en Healing Hearts-morgon. Healing Hearts är ett koncept som jag och min yogalärare Jennie bjöd in till första gången i våras. Det är en morgon som handlar om att grunda, ta hand om sig själv och också bli omhändertagen. Vi pratar om ångest, att ta sig igenom tuffa perioder och sedan jobbar vi igenom ett alldeles fantastiskt yogapass. Avslutningsvis finns det frukost och tid för samtal för den som vill.

Här (klick!) kan ni läsa mer och reservera en plats. Förra gången tog platserna slut ganska snabbt så boka gärna på en gång om du vet att du vill gå.

Alla intäkter från eventet går precis som förra gången oavkortat till välgörenhet.

  1. Hej fina du.
    Jag undrar om inte du kan skriva lite om utbrändhet och utmattning? Jag vet att du varit med om det och har så förbannat sunda tanker. Jag har insett att jag börjar hamna där. Hur hanterar du det? Vad gör du åt saken? Hade uppskattat lite digital bollning väldigt mycket.

    Ha det bäst,

  2. Hej!! Jag ska ut och fira min födelsedag i Stockholm i januari. Vilka restauranger skulle du rekommendera som är dimmiga och festliga. Kan absolut kosta men helst inte samma prisnivå som tex punk royal.

  3. Jag har försökt googla detta men inte hittat något bra svar och du som ändå är på en del Yoga kanske har ett bra svar tänkte jag då… Om man har mycket problem med nacke och axlar efter en olycka vet du om det finns någon variant av Yoga som skulle kunna hjälpa mot det?

Välkommen att kommentera! Kommentarer godkänns vardagar kl.08-18 av en moderator innan publicering.

Tänk gärna efter en extra gång på hur det kan uppfattas när du framför kritik. Här inne visar vi respekt. Vi önskar gärna att kritik framförs med ditt riktiga namn och mejladress.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

sub archi