Söndag.

God morgon gullisar,

Hur mår ni denna söndag? Jag mår bra. Den här helgen blev inte alls som jag hade tänkt men den blev intressant ändå. Jag har gråtit, skrattat, myst, kommit till insikt, varit ledsen, pratat, varit tyst, delat, stängt inne.

Just nu sitter jag hemma i lägenheten i soffan under en filt och jobbar. D tittar på film och snart tänkte vi ta oss ut för att slänga grovsopor. Söndagar är sällan glamourösa i vårt liv men satan vad härliga de är ändå. Mysa runt hemma, vara osminkad, ha sköna kläder, jobba, sortera eller slänga saker, lägga ansiktsmasker och äta goda saker. Jag älskar söndagar.

Kika in snart igen så får ni lite bilder från veckan som varit. Puss!

  1. Jag vill börja med att säga att jag älskar din blogg! Din blogg känns så äkta och ger mig så mycket inspiration och energi. Gillar den härliga mixen av allt som hör livet till ❤️

    En fråga till ”Frågor med Forni”. Har du några kommande resor inplanerade? Kan du berätta lite mer om dem (vart du ska resa, vem/vilka du ska resa med, hur länge ni blir borta osv). För en resegalning som mig är det alltid kul att höra om andras reseplaner ☺️

    Kram

  2. Tyvärr blev inte min helg heller som planerat. Middag med vänner igår och barndop idag, men allt fick jag ställa in pga att jag drog på mig ett ryggskott i onsädags. Så svaret på din fråga är = jag mår skit.

    Din låter ändå kanske lite bättre med att du ändå har skrattat. Sen det andra lät ju absolut inget vidare, ta hand om dig 💗.

Välkommen att kommentera! Kommentarer godkänns vardagar kl.08-18 av en moderator innan publicering.

Tänk gärna efter en extra gång på hur det kan uppfattas när du framför kritik. Här inne visar vi respekt. Vi önskar gärna att kritik framförs med ditt riktiga namn och mejladress.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

sub archi