YOGARETREAT

God morgon älskade ni,

Idag åker jag på yogaretreat med Yogiakademin i skärgården, en halvtimme från stan ungefär. Linn kommer och hämtar upp mig om en stund och så åker vi ut lagom till förmiddagspasset som brukar vara över två timmar långa, älskar dem.

Egentligen skulle vi varit på plats genom hela retreatet torsdag till söndag men på grund av en omständighet blev det förkortat och vi får två härliga dagar där istället. Det gör mig ingenting för jag är expert på att gå in i flowet snabbt när jag väl är på plats.

Första gångerna som jag var iväg på yogaretreat, speciellt med Yogiakademin, tog det ganska lång tid för mig att komma in i det för det var så annorlunda mot mitt vanliga liv. Men efter några resor sitter det i ryggraden på mig och jag kan snabbt komma in i det behagliga tillståndet som jag hamnar i på yogaresor. En känsla av att vara grundad, tillåta sig själv att släppa kontrollen och hitta lycka i det lilla.

Jag ser fram emot två dagar med långa yogapass, meditation, kundaliniyoga, läsa i min nya månbok (mer om den sen!) och promenera i skogen. Äta veganskt och prata med vänner. Om ni vill läsa mer om vistelsen och tycker den låter spännande kan ni göra det här, jag betalar ingenting för mina dagar där utan de bjuder mig på den här upplevelsen, så att ni vet. Men jag hade aldrig skrivit om det eller åkt över huvud taget om det inte vore för att jag verkligen tycker om Yogiakademin ♥

Vi hörs från skogen. Puss!

Jag och Jossan på yogaretreat med Yogiakademin i Costa Rica 2016, en av de bästa sakerna jag har gjort i hela mitt liv. Aldrig varit så lycklig som i de solnedgångarna.

Välkommen att kommentera! Kommentarer godkänns vardagar kl.08-18 av en moderator innan publicering.

Tänk gärna efter en extra gång på hur det kan uppfattas när du framför kritik. Här inne visar vi respekt. Vi önskar gärna att kritik framförs med ditt riktiga namn och mejladress.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

sub archi