Dagsfest bröllops-edition och en söndag i Antibes

Lördag och vi är… trötta. Efter en hel natts festande vaknar jag och D vid tio och bestämmer oss för att väcka Petra och Markus. Vi ligger i deras säng och snackar skit en stund alla fyra innan vi möter upp resten av gänget nere för frukost.

Vid tolv går vi tjejer upp till mitt rum igen för att få håret fixat och sätta sminket på plats, dagsfest klockan ett står på schemat! Jag ber Hairtalk att sätta in ett hårband med löshår på mig så att jag går från lång page till Hollywood-svall på fem minuter.

Så drog festen igång! Petra hade en ljuvlig klänning från Ida Sjöstedt och jag hade en klänning från The Jetset Diaries. Det bjöds på magiska burgare, bloody marys och strålande sol dagen till ära.

Mitt i allt bestämde sig Mattias, D och Douglas för att bilda pojkband och uppträda för alla gäster. Hahaha jag älskar att jag och mina vänner träffat lika showiga killar. Aldrig en lugn stund.

Sen dansade vi bort resten av dagen, skreksjöng i solnedgången och glömde bort att det fanns en morgondag. Vid 21 var dagsfesten slut och då skulle jag upp och lägga mig på mitt rum men möttes av tio killar som stod och hoppade i min säng??? Gick och la mig i Petra och Markus rum istället och snart slöt fler upp. Slutade med att vi låg i en hög sju kompisar, pratade om dagen och skrattade så tårarna sprutade.

När söndagen kom var det ett riktigt skört gäng som åt frukost, packade ihop alla rum, panikletade efter saker som var borta (men återfanns haha) och sen åkte vi vidare på äventyr.

Jag, D, Petra, Markus, Daniel, Freddie, Joanna, Mathilda, Jocke och Ida åkte bort till Antibes där vi bokat hotell vid havet och var redo för en dag av slappande.

Jag låg och halvsov vid poolen hela dagen, åt massa mat och snacks, läste bok och bara tog det lugnt.

På kvällen möttes vi upp för en drink i solnedgången och sen gick vi upp till stan för en extra allt söndagsmiddag. Åt tills vi sprack, sen promenerade vi hem i den ljumma kvällen.

I måndags gick vi upp vid nio och åt en frukost med denna trevliga kuliss.

Sen blev det några timmars sol innan vi flög hem.

Herregud alltså, vilken jävla vecka i Frankrike. Kommer minnas den så länge jag lever <333 Tack Petra och Markus för ett LJUVLIGT bröllop, älskar er och kommer alltid att göra det.

Läs inlägget från bröllopet här (klick!)
Läs inläggen från St Tropez här och här!

  1. Åh, det ser verkligen helt ljuvligt ut alltihopa 😍 Men jag blir lite förvirrad, tyckte jag läste hos Petra att det var Elin Lanto som gjort hennes klänningar? Eller är det samma Elin? Mvh Noll Koll Badboll 😅

    1. Haha! Ida Lanto gjorde bröllopsklänningarna på bröllopet och Ida Sjöstedt bar Petra på torsdagen och lördagen! Puss!

Välkommen att kommentera! Kommentarer godkänns vardagar kl.08-18 av en moderator innan publicering.

Tänk gärna efter en extra gång på hur det kan uppfattas när du framför kritik. Här inne visar vi respekt. Vi önskar gärna att kritik framförs med ditt riktiga namn och mejladress.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

sub archi