St Tropez, borttappade tärnklänningar och roséluncher

Frankrike-veckan fortsätter här i bloggen! Jippi!

Blunda och låtsas som att ni sitter här just nu. Innan jag lämnade hotellet tog jag en mental bild över just den här platsen och tänkte att ”Det här sparar jag till de mindre bra dagarna i mitt liv”.

I onsdags var det här i alla fall min verklighet. Jag gick upp vid nio, tränade och åt sedan en lååång frukost (nu sitter jag istället i en iskall lägenhet och har två resväskor att packa upp hehe)

Efter frukosten placerade jag lilla rumpan här.

Fram tills att klockan slog lunch och vi tog oss bort till Le Club 55 för att dricka ljust rosé, lyssna på liveband och titta på alla pensionärer som unnade sig stökiga vinlunchen nu när högsäsongen och därmed alla ungdomar var borta haha.

Mysig notis: när jag och D satt och drack rosé i väntan på maten kom en man fram och sa ”You guys are adorable. I just needed to come here and tell you that. I really hope that you’ll be together forever”.

Efter lunchen gick vi ner till havet.

Där D badade och jag satt i sanden och njöt av livet.

Fick det här smset från pappa, ni som lyssnar på podden förstår vad han pratar om hahaha.

På tal om podden så var veckans uppgift att jag inte fick städa mitt hotellrum… men såhär såg det ut när jag kom hem och skulle fota det! De hade städat igen haha. Tror vårt hotellrum städades två eller tre gånger om dagen så det gick inte alls att bara låta det vara en dag.

Så uppgiften blev lite misslyckad men servicen på hotellet får fem av fem stjärnor!

På kvällen gick vi till Le Tigrr och åt mat, det blev asiatiskt och rödvin.

Sen promenerade vi genom St Tropez som är så mysigt att man inte orkar med det. Jag gillar verkligen den här byn. Där borta ser ni Hermes-huset som står ståtligt.

I torsdags vaknade jag upp med PEPP i kroppen. Sprang järnet på löpbandet och åt sedan en sista superfrukost på Villa Belrose där vi bodde.

Sen såg jag det här på stories och satte kaffet i halsen haha. Linn lägger ut en uppdatering om att hennes bagage är borta och hon har båda våra tärnklänningar med sig (!!!). Såg framför mig hur hela bröllopet blir förstört men som tur var hade hon tagit klänningarna i handbagaget, mycket smart drag. Man vet aldrig när ens bagage kan försvinna, ofta när man minst önskar det. Det roliga var att jag bara skrattade när jag såg det. Allt löser sig alltid, så även om tärnklänningarna skulle råka komma bort. Som tur var gjorde de inte det!

Efter frukost blev det en förmiddag i poolen.

Och när peppen blev olidlig hoppade dessa två in i bilen och raceade bort till slottet där de tre dagarna av bröllopsfest skulle äga rum. IIIH. Blir pirrig i kroppen när jag ser den här bilden för minns hur det liksom började krypa innanför huden. Jag var så redo att kicka igång min bästis bröllopshelg.

Och den får ni se snart! PUSS!

  1. Tur att ni hade klänningarna!
    Knäppt, att om jag eller någon i mitt resesällskap någonsin förlorar bagage så är det om vi mellanlandat i Köpenhamn. Vi har fått tillbaka det varje gång som tur är.

Välkommen att kommentera! Kommentarer godkänns vardagar kl.08-18 av en moderator innan publicering.

Tänk gärna efter en extra gång på hur det kan uppfattas när du framför kritik. Här inne visar vi respekt. Vi önskar gärna att kritik framförs med ditt riktiga namn och mejladress.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

sub archi