Magiska nyheter & rabattkod från Maria Nila

Hurra – Maria Nila har släppt två stycken efterlängtade nyheter!

Den första är Curlicue Cream, en kräm som du har i håret för att ta hand om dina lockar. Curlicue Cream bevarar lockarna och ser till så att de håller så länge som möjligt. Krämen innehåller bland annat glycerin och kamomillextrakt som tillför håret fukt och hjälper till att motverka frissighet + kluvna hårtoppar. Stadgan hjälper till att definiera dina lockar samtidigt som den vårdar håret. Krämen fungerar både på naturliga lockar eller om du lockar håret med ett stylingverktyg. Ett tips är att krama upp längderna efter att du applicerat krämen för att verkligen definiera lockarna. Blir superfint!

Quick Dry Heat Spray är ett värmeskydd som du sprayar innan du ska föna och styla håret. Den är perfekt för dig som har bråttom och vill att håret ska torka snabbt!
Sprayen innehåller vattenavvisande ingredienser som ger en snabbtorkande effekt. Den tillför glans och skyddar håret. Applicera i handdukstorkat hår för bästa resultat!

Jag bad min frisör Jennifer använda båda produkterna på mig när jag var och klippte mig i fredags and voila!

Eftersom Maria Nila är så snälla, så delar de med sig av en rabattkod i och med denna lansering. Ni får 25% på hela sortimentet på deras webshop om ni anger koden ”Forni25” fram till den sista september.

Här kommer ni till webshopen!

Det är så viktigt att ta hand om sitt hår. Man vill ju ha fint, välmående hår genom hela livet och då förtjänar håret en lagom dos kärlek varje vecka.

Puss!

  1. Gick faktiskt direkt in och beställde deras Heal inpackning. Klockrent att få en reminder och rabattkod samtidigt. Gillar verkligen att du samarbetar med Maria Nila!

Välkommen att kommentera! Kommentarer godkänns vardagar kl.08-18 av en moderator innan publicering.

Tänk gärna efter en extra gång på hur det kan uppfattas när du framför kritik. Här inne visar vi respekt. Vi önskar gärna att kritik framförs med ditt riktiga namn och mejladress.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

sub archi