Nervositet inför bröllopet

God morgon vänner,

Jag visste faktiskt inte att jag skulle vara så nervös och på spänd inför Petras bröllop som jag är. Senaste dagarna har jag haft svårt att somna + vaknat med stress i kroppen och jag har en känsla av att det kommer vara så fram till bröllopsdagen. Jag tror att det blir extra påtagligt för att vi dagligen pratar om bröllopet och varje gång Petra kommer med något som blivit fel känns det som att jag får en hjärtattack. Haha. Och det händer ju då och då, som sig bör, inför ett bröllop. Eller när Petra skickade bild på henne i bröllopsklänningen och jag blev glansig i hela ögonen för att det blev så mycket känslor. Hon såg så fin, stolt och förväntansfull ut. Jag har ju varit förberedd på att jag kommer gråta en hel del på bröllopet (gråter mycket även när det är folk som inte står mig så nära) men när jag fick se henne i klänningen insåg jag att OJ jag kommer verkligen att gråta. Herregud hur ska detta gå haha… blir vattenfast smink i hela jävla facet. Vet faktiskt inte alls hur jag ska klara av att hålla ett tal och börjar bli riktigt nervös över det. Kommer bara komma snorblandade hulkningar i tre minuter.

Nåväl, nu ska jag strax förbi skräddaren och sy om en detalj på min tärnklänning och sen väntar en del skönhetsbehandlingar inför nästa vecka. Om prick en vecka börjar bröllopet!!! Tur att jag och D får några ensamdagar i St Tropez innan så att jag kan meditera och lugna ner mig.

Ha en fin torsdag nu,
Puss!


Foto

  1. Det kommer gå jätte bra och just vid tal tycker jag att det är helt okej att den som håller talet gråter en skvätt, det gör det ännu mer personligt. Men tips om du vill undvika hulk gråten när du håller talet är att på morgonen eller kvällen innan titta på någon riktigt ledsen film och gråta ut. Typ PS i love you. Kanske endast är mentalt men det har fungerat för mig, då har jag liksom tömt ur mig hulkgråten och spänningarna dagarna innan så under talet har det mer blivit några tårar som rinner ner för kinden men jag har fortfarande kunnat prata. Lycka till och tack för en fantastisk blogg 😘😘

Välkommen att kommentera! Kommentarer godkänns vardagar kl.08-18 av en moderator innan publicering.

Tänk gärna efter en extra gång på hur det kan uppfattas när du framför kritik. Här inne visar vi respekt. Vi önskar gärna att kritik framförs med ditt riktiga namn och mejladress.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

sub archi