Frågor med Forni

Hej!
Hur söker man jobbet som projektledande assistent? Kram

Den tillsattes precis. Som jag skrev i tjänstebeskrivningen så avslutades perioden för att söka tjänsten den sista augusti, därefter träffade jag och sedan även Louise ett gäng olika personer och i dagarna togs beslutet och en person anställdes. Så roligt! Ni kommer älska henne.

Hej <3

Du har många nämnt att du fått till en terapeut och att det tog dit innan du hitta någon som kändes bra. Jag har nu fått möjligheten att träffa en för att äntligen få prata ut om mina känslor och tankar. Vi ska ha vårt första möte inom en snar framtid. Jag har dock, pga. min impulsiva nyfikenhet, lyckats ta reda på hennes ålder. Vi är i samma ålder!! Dvs 25 år ish och jag är livrädd att det inte kommer kännas bekvämt pga. hennes ålder. Kan inte du kort berätta om din erfarenhet? Tycker du att ålder och kön spelar roll?

Hej fina!

Jag har gått hos både kvinnor och män i ålder 30-60 år, så ganska brett. Jag tycker faktiskt inte att ålder eller kön har spelat någon roll men det där är individuellt. Träffa henne och om det inte känns bra behöver du ju inte gå igen! Jag gick till en äldre kvinna en period som var supertrevlig och smart, men hon hade svårt att förstå sociala medier vilket gjorde att jag kände att hennes ålder spelade in (handlar ju såklart om personlighet också) och då bytte jag.

Lycka till med att hitta rätt person att prata med
<3

Halsbandet m månen!!!!!!! Wow! vart ifrån?

Thomas Sabo – det är mitt stjärntecken och en månde. Älskar det!

Snälla rara underbara Michaela!! Du som alltid klär dig så bra efter tillfälle! Nu när hösten står på glänt och man vill vara fin men slippa frysa, (dvs slippa gå barbent) Vad har man på sig på fest för att fortfarande känna sig riktigt fint??? Hur klär man upp sig samtidigt som man är ordentligt påklädd??? Alltid varit KASS på sånt! Kan du inte ge lite förslag. Behövs inga länkar eller dylikt men bara konkreta tips, var lägger man fokuset?? <3 TACK för magisk blogg sen 2009!! <3

Hej fina TACK för peppen <333

Jag säger bara: byxdress. Perfekta festplagget under höst och vinter. Med långa ärmar och ben så är du klädd och slipper frysa. De är fina med ankelboots och alltid tjusiga att lägga en fuskpäls över. Älskar dem.

Annars skinnbyxor för en festligare känsla (lätt om du vill klä upp exempelvis en kashmirtröja) med ett par high heels. Gärna kortare jackor över din look, kappor ser så vardagsaktiga ut tycker jag. En kort jacka, en svart byxdress och ett par höga ankelboots så är man hemma!

Sista tipset är utsvängda byxor till sidenblus, alltid en hit när man vill vara uppklädd. Jag har flera sidenblusar från Ahlvar som är sååå fina till fest!

Puss!

Var är de fina bordsunderläggen ifrån?

De är nya, köpte dem på Lagerhaus för några veckor sen!

Recept på äppelpajen!!!

Kommer i helgen jag lovar!!!

  1. Hej!
    Jag och min man firar tio år tillsammans. Har du något bra tips på destination i Europa höst/vår för en romantisk getaway? Kram och tack för en superhärlig blogg!

  2. Angående ålder på terapeut: Jag har gått till många olika pga flyttar mycket, och för ett par år sedan gick jag till en som var i min ålder, kanske ett par år äldre, och kände då att det inte fungerade pga åldern. Hon var dessutom en person som jag hade kunnat tänka mig att hänga med pga cool och smart, så det kändes bara fel så jag slutade gå till henne efter tre gånger, och hittade istället en annan. Börjar närma mig 30 och känner mig ofta löjlig som tänker att min tandläkare är för ung för att fixa mina tänder pga han är 27 hehe, men när det gäller terapeut så tycker jag faktiskt att en får lov att vara lite noga med åldern. DOCK kan det ju absolut funka! Hoppas du hittar någon du är nöjd med <3

  3. Hej Forni! Jag har en fråga till dig, eller, det är egentligen en fundering som gäller de flesta influensers som pysslar med mode: ni shoppar ofta väldigt fina plagg, och ibland med en lite högre prislapp. Jag klickar ofta på länken för att kolla in plagget i fråga, sugen på att köpa. Tyvärr så blir jag ofta besviken, för även om plagget kostar från 700 kr och uppåt (nu är kanske 700 kronor inte superdyrt, men ändå ett högre pris än vad man finner hos de flesta budgetkedjor) så innehåller det så himla mycket polyester! Min fråga är väl egentligen: tar det inte emot att köpa ett plagg som ändå kostar en rejäl slant när det innehåller så mycket (eller till och med enbart) plast? Jag har det senaste året bestämt mig för att inte köpa plagg som innehåller polyester, dels för att det är just plast, dels för att de ofta håller sämre (enligt mig) och även för att tänka lite på miljön och utsläpp i vatten vid tvätt och så vidare. Jag kan säga att min konsumtion har sjunkit drastiskt, haha! Även hos butiker som har en högre prisbild än H&M, Gina Tricot etc., Filippa K till exempel, så är det förvånansvärt många plagg i (helt eller delvis) polyester. Trist tycker jag! Hur tänker du? Kram!

  4. Hej Forni!
    Vilken storlek har du på din Feni Pekaboo väska? Får den plats med en dator exempelvis? Och vilken tycker du ger mest för pengarna samt passar sig mest som en vardagsväska, din Fendi eller vinröda YSL? Kramis 🙂

Välkommen att kommentera! Kommentarer godkänns vardagar kl.08-18 av en moderator innan publicering.

Tänk gärna efter en extra gång på hur det kan uppfattas när du framför kritik. Här inne visar vi respekt. Vi önskar gärna att kritik framförs med ditt riktiga namn och mejladress.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

sub archi