WEEKLY PLANS

God morgon!

Studsade upp ur sängen idag, varför får ni höra i eftermiddag. Drog på mig samma klänning som jag har haft på mig hela helgen och var utanför lägenheten en kvart efter att jag gått upp. Så taggad på den här veckan! På måndagar är jag alltid osminkad och har på mig yogakläder eller söndagskläderna så det tar inte mer än några minuter att göra mig redo: borsta tänderna, sätta i linser, smörja in ansiktet, upp med håret i en knut.

Älskar måndagar.

Den här veckan träffar jag de sista kandidaterna för tjänsten hos mig (vi tar inte in fler ansökningar nu och har kontaktat de som gått vidare i processen – SÅ ROLIGT att så många sökte in och ville jobba med mig <3). Vi kör dessutom rond två med några som jag träffade i förra veckan. En spännande och rolig process.

Nåväl! Ska vi kika på veckan?

Måndag: Kontorsdag och yoga
Tisdag: Inspelning med NIVEA! På kvällen ska jag på ett event som Thomas Sabo håller i med fokus på astrologi och stjärntecken – hur roligt!
Onsdag: Kontorsdag. På eftermiddagen väntar flera möten och intervjuer.
Torsdag: Samma upplägg som onsdagen.
Fredag: Gå igenom feedbacken från mitt förlag och skicka in en ny runda!


Foto

  1. Hej Michaela,

    lyssnade på er pod angående stress här omdagen, och hörde att du berättade om din tacksamhetsdagbok. Den verkade så bra med förbestämda rubriker och specifika frågor etc. Så jag undrar var är den ifrån? tack!

  2. Hej! Tack för att du dagligen ger mig inspiration. Jag har precis börjat skolan som 28åring och har börjat släpa med mig böcker, dator, laddare och allt som behövs för en skoldag. Men nu letar jag efter en funktionell och fin väska där jag får plats med allt.

    Vill satsa på en i kvalité som jag ska bära med mig länge och även använda till jobbet när jag är klar med skolan. Har letat men hittar ingen där hjärtat slår volter.

    Har du några tips? Eller någon av dina läsare?

    Kram!

Välkommen att kommentera! Kommentarer godkänns vardagar kl.08-18 av en moderator innan publicering.

Tänk gärna efter en extra gång på hur det kan uppfattas när du framför kritik. Här inne visar vi respekt. Vi önskar gärna att kritik framförs med ditt riktiga namn och mejladress.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

sub archi