Frågor med Forni

Älskar din blogg och har läst den i flera år! Undrar dock om man kan få komma med ett önskemål?
Skulle jag vilja ha mer mode, främst outfitbilder! Du är den bästa inspirationen för mig och känner mig lite lost inför hösten.

Hej fina du,

Absolut! Flera efterfrågar mer mode och skönhet mixat med livsstilen som jag delar med mig av nu och jag ska verkligen jobba på den balansen i höst. Blir enklare när det kommer in fler folk i bolaget som kan avlasta mig på andra punkter, så att jag kan fokusera mer på innehållet.

Puss!

Hej! Jag undrar vart ditt fina fina fina halsband kommer ifrån?

Det är från Thomas Sabo <3

Skulle inte du snälla rara (see what I did there (rar) lol ) kunna skriva och tipsa om vilka restauranger och beach clubs osv som ni rekommenderar?
Jag ska spendera 3 dagar i Barcelona i September med min pojkvän som är där för första gången, och vi har ingen aning om var vi ska gå eller göra. Paniken! speciellt eftersom jag vill göra den här resan extra speciell för honom och visa att jag bryr mig genom att ha planerat och helst bokat allting i förväg.. Jag hatar att göra det men jag har bestämt mig att jag ska visa honom denna resa <3

Hej fina du,

Haha absolut <3! Du såg nog helgen i bilder-inlägget men för att sammanfatta Barcelona så kommer här några tips som jag tycker om:
– Middag på Feroz
– Drinkar på Boca Chica
– Middag eller drinkar på EDITION
– Purobeach Barcelona om ni vill ha en beachclub-dag
– W Hotel för lunchhäng eller dans på natten (de har en nattkubb som heter Eclipse som alltid levererar tycker jag!)
– Middag på Tapas24, litet tapasställe där man inte kan boka bord men som har magisk tapas vad jag vill minnas (inte varit där på ett par år)
– Middag på Ikibana
– Drinkar på Paradisio (speak easy-bar)

Puss!

Jag och min sambo är otroligt sugna på att resa i Jan/Feb och är inne på Tulum eller Miami. Du har ju varit i båda och jag har läst alla inlägg för att få en uppfattning av dessa resemål, tack! Men denna gång kan vi inte besöka båda, även om jag hade velat så jag tänkte fråga vad DU skulle rekommendera?
Vi önskar en slapp semester, med god mat, skönt pool/strandhäng. Känns som att väder är lite bättre i tulum? Och prismässigt?
Hoppas att du över en kort text kanske kan hjälpa mig på vägen i min sjuka beslutsångest haha
KRAM

OCH möhippan såg rolig ut, älskar videon när du är totalt urladdat i poolen

Hej fina du!

Båda ställena är tio poäng så vilket ni än väljer kommer ni inte att bli missnöjda.

Om jag bara skulle välja ett för sol och bad så är det Tulum dock. Det är verkligen ett ställe på jorden som man måste besöka, så vackert och magiskt. Kommer absolut åka tillbaka <3

Prismässigt är båda två rätt dyra, jag hör om folk som åker till Tulum och tror att det ska vara billigt för att det är Mexico men det är Stockholms-priser och blir dyrare för varje år. Kan vara bra att veta. Men kör Tulum! Ni kommer inte ångra er!

Puss!

Hej bästa Forni!
Du har ju flera gånger tipsat om presenter för ens pojkvänner. Men den här gången är jag redan inne på att köpa ett skärp. Har du några tips? Vill köpa ett fint som kanske kostar lite mer, men utan att det det skriker ett visst märke (Gucci och Hermes som exempel).
PS. älskar verkligen din blogg och hur harmonisk den är<3

Hej kära du,

D har ett skärp från Hermes utan logga som dessutom är tvåfärgat, svart på ena sidan och brunt på andra så kan man vrida på spännet. Så fint och smart! Tycker verkligen du ska spana in det. Det är ett vanligt spänne så inget H eller logga 🙂 Kram!

Tack för dina fina ord. Puss!

Hej Forni,

Jag är ny i Stockholm och skulle vilja testa på yoga. Vilken studio skulle du rekommendera som nybörjare?

Jag älskar Altromondo Yoga där jag går, men även Urban Om och Yogayama är bra. Lycka till med yogan <3

  1. Hei Michaela!

    Jeg og en venninne skal på weekendtur til Stockholm nå i høst og behøver tips på restauranter! Hvor spiser man god lunsj og middag i Stockholm? Du virker ha god oversikt over det!

    Klem fra Oslo

Välkommen att kommentera! Kommentarer godkänns vardagar kl.08-18 av en moderator innan publicering.

Tänk gärna efter en extra gång på hur det kan uppfattas när du framför kritik. Här inne visar vi respekt. Vi önskar gärna att kritik framförs med ditt riktiga namn och mejladress.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

sub archi