PETRAS MÖHIPPA I BARCELONA

Då kör vi då, en bildbomb från världens roligaste helg!

Den började 08.15 för oss tärnor, som smög utanför Petras port och skulle in för att överraska henne. 07.30 hade hon fått ett bud med en låda och instruktioner om vad hon skulle göra. Lådan var ledtrådar till destinationen vi skulle till men ledtrådarna var finskt inriktade haha. Gjorde allt vi kunde för att hon skulle tro att vi skulle till Finland. Gick sådär…

Såg ni hennes morgonshots med vodka på morgonen? Så roligt. Strax därefter dök tärnorna in hos henne och sedan åt vi frukost från Brekkie samtidigt som hon fick packa i lugn & ro.

Sedan gick vi ut för att ta vår taxi. Bara det att taxin aldrig kom (finns ingenting som stressar Petra mer än att vara sen när man ska resa haha) och 15 minuter senare kom en partybuss med resten av tjejerna!

Petra blev så taggad så hon hoppade upp och ner och sprang längst med gatan när de kom. In i bussen, på med hits på högsta volym och sen bort mot Arlanda!

Här är hela det ljuvliga gänget som åkte. På Arlanda fick hon byta om till en flamenco-klänning som ledtråd, hon gissade på Marbella som destination men när det var dags att hoppa på flyget fick hon veta var vi skulle – Barcelona! Pepp!

Vi hade bokat Ohla Barcelona och när vi kom fram hade de fixat med bubbel medan vi väntade på rummen. Jag hade sagt till att vi skulle på möhippa och blev så glad över hur fint de fixat för oss!

När vi fick vårt rum hade de pimpat med ballonger och mer bubbel! Hur gulligt!!!

Efter några timmars fritid sågs vi i sviten för att titta på en film vi spelat in med Markus där han fick svara på frågor om Petra.

Sedan fortsatte vi med drinkar på hotellets magiska takterrass.

Middag på Boca Grande blev nästa anhalt – perfekt ställe för ett större, partysuget sällskap! Vi delade på massa smårätter, drack vin och snackade massvis med skit.

Efter middagen gick vi till Opium där Martin Garrix spelade och slutligen ramlade iväg på mycket märkliga äventyr… vi skulle på salsaklubb men hamnade på en tonårsklubb och helt plötsligt var klockan sex på morgonen. Med rätt sällskap vill man aldrig gå hem!!!

På lördagen mådde jag såhär. Kunde inte röra mig och kan nog påstå att inte en enda av tjejerna gissade att jag skulle orka följa med på dagens aktivitet…

… men tji fick dom för jag är inte den som ger mig! Vi skulle nämligen gå på en flameco-kurs på dagen så efter ett par timmars poolhäng fick vi bort och dansade. Hälften av gänget tuppade nästan av men jag dansade mig igenom hela timmen och mådde konstigt nog sjukt mycket bättre efteråt? Dans <333

Hej alla gulliga, bakfulla tjejer!

Linn skrev på sin blogg att det kändes som ett extra jobb när hon anordnade hennes bästa väns möhippa och jag kan bara hålla med, haha. Om man inte har arrangerat en resa för 15 tjejer utomlands (!) med allt vad det innebär, så förstår man nog inte hur mycket tid det tar. Man ska verkligen vara förberedd på arbetet innan man hugger tag i en uppstyrd möhippa utomlands. Allt ifrån researcharbete till bokningar, tillgodose hela gängets önskemål och samtidigt se till brudens bästa, räkna på budget, kontakt med alla ställen och sedan allt på plats med bokningar som strular eller folk som vill ändra tider och allt vad det nu är. Men precis som Linn skrev så är det ju värt det när någon man håller kär uppskattar det ♥

På eftermiddagen hängde alla omkring som de ville.

Jag, Dasha och Steffi gick upp till hotellets takterrass igen och pratade om livet, jobb, lojalitet och kärlek i ett par timmar. Det var en av de mysigaste stunderna på hela helgen faktiskt.

Sen beställde jag room service medan Petra och Mathilda sov sött i sviten innan det var dags att göra oss i ordning. Här är jag i vårt städade rum :)))

Vid nio-tiden promenerade vi bort till EDITION (mitt favvohotell i hela världen) för att ta en riktigt tjusig fördrink och prata om livet. Det var också en helt magisk stund, alla var lite bakis men ändå glada och humöret var på topp.

Hehehe att jag såg ut såhär på lördagskvällen är fanimig ett under, ni som såg mig sovandes i poolen på stories vet vad jag talar om…

Sån kärlek till dessa galningar alltså.

Vid 22-tiden tog vi en taxi bort till Feroz för att äta middag, som jag hade blivit tipsad om. Ingen hade dock varit där tidigare så vi visste inte alls vad vi hade att vänta oss…

Det visade sig vara en av Europas bästa restauranger om ni frågar mig! Det spelades lagom hög, sjukt bra hiphop & rnb. Maten var grym. Servicen höll toppklass. Så mycket snygga och härliga människor på plats. Och inredningen var en miljon poäng! Samt: mycket bra toaletter. Ändå livsviktigt på restauranger.

HEJ MIN LILLA ÄLSKLING!!!

Efter middagen gick vi dörr i dörr till Sutton som bara spelade hits och dansade in på småtimmarna.

På söndagen gick vi upp vid tio, åt frukost och checkade ut. Sedan åkte vi bort till Purobeach Barcelona där vi bokat en heldag för återhämtning!

Vi åt frukt, drack mängder med isvatten, badade och tog tupplurar i solen.

Och när magarna kurrade unnade vi oss en trerätters i restaurangen. Jag åt gambas pil pil, falafelwraps och gino till efterrätt. Drömmen!

Alla var ordentligt bakisflamsiga och beach club blev en perfekt aktivitet sista dagen. Så glad över att vi inte bokade ett tidigt flyg hem, då hade vi nog tuppat av längst vägen. Nu hann vi samla kraft och återhämta oss lite.

När klockan slog middagstid åkte vi tillbaka till Stockholm igen.

Hurra för Petra! Snart är du fru Tungården!

Snodde några av bilderna från Linn, Dasha och Margaux!

 1. Ser ut som att ni hade en helt fantastisk helg! Det är något särskilt det där med att styra sin bästis möhippa, lätt värt det även om det tar så oerhört mycket tid & energi.

 2. Vilken fantastisk helg! Grymt bra jobbat, kan bara föreställa mig hur många timmars planering som ligger bakom. Kul att det blev lyckat!

 3. Mm moget osv att skämta om att det vore en worst case scenario att åka till Finland… som förresten är SÅ lika ert kära Sverige!!! Vad tror ni liksom, Finland är ju ert grannland, tror ni att det sku vara så långt från era Stureplan och eveeeentss osv??? Ni alla i fluencers har dessutom så många finlandssvenska läsare, tänker ni alls på den statistiken? Kanske det undgått er att Finland är ett TVÅSPRÅKIGT land där många har svenska som modersmål.

  1. Hej Jane

   Alltså att vi skulle vilseleda henne till Finland handlar ju inte om att Finland är ett dåligt land? Utan bara att det skiljer sig väldigt mycket från den destination vi valde (samt att brudens högsta önskan var att göra något soligt och Finland är lika solsäkert som Sverige hehe).

   Jag är själv halvfinsk och har varit på Åland varje sommar hela min uppväxt 🙂

Välkommen att kommentera! Kommentarer godkänns vardagar kl.08-18 av en moderator innan publicering.

Tänk gärna efter en extra gång på hur det kan uppfattas när du framför kritik. Här inne visar vi respekt. Vi önskar gärna att kritik framförs med ditt riktiga namn och mejladress.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

sub archi