WEEKLY PLANS

Okej mina älsklingar, innan svärisarna kommer tänkte jag att vi skulle kika på veckan nu när jag röjt undan mejlen och allt. Kan tala om för er att ingenting gick snabbt idag… tog mig en kvart att svara på varje mejl typ, haha.

Nåväl, det är modevecka och ett helt gäng aktiviteter inbokade, jag har försökt att planera in lagom mycket utifrån vad jag vet att jag orkar med/klarar av och vi får hoppas att jag har planerat rätt.

Måndag: D’s födelsedag! Jag jobbar hemifrån och myser.
Tisdag: Modeveckans första dag! Jag börjar dagen med pressfrukost för Valerie som ska presentera sin vårkollektion. Sedan har Margaux ett event i en svit på Grand Hotel. Efter det ska jag jobba på kontoret några timmar innan det är dags för den traditionella lunchen med mitt modevecka-gäng. Alltid höjdpunkten för FW! Efteråt blir det By Malinas visning, ett möte och slutligen Busnels visning.
Onsdag: Ida Sjöstedts visning på förmiddagen, podda på lunchen, Moutife’s lanseringsmingel, Soft Goats visning, två möten och slutligen middag med Mykonos-familjen.
Torsdag: Kontorsjobb och tre visningar: IvyRevel, Jennifer Blom och STAND.
Fredag: Återhämtning ♥


Foto

Välkommen att kommentera! Kommentarer godkänns vardagar kl.08-18 av en moderator innan publicering.

Tänk gärna efter en extra gång på hur det kan uppfattas när du framför kritik. Här inne visar vi respekt. Vi önskar gärna att kritik framförs med ditt riktiga namn och mejladress.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

sub archi