WEEKLY PLANS

Jag vet inte varför men det känns som måndag idag. Kanske för att det var min födelsedag i måndags och igår var en rätt så vanlig tisdag. Gick en morgonpromenad, åt frukost på Villa Källhagen, jobbade, körde ett stenhårt träningspass på lunchen och höll på att stryka med, åt rester till middag, kollade fyra avsnitt av Breaking Bad.

Men idag har jag en jobbonsdag på vift vilket blir min enda riktiga jobbdag denna vecka. Jag sitter på Pom & Flora för tillfället och äter frukost, det mysigaste jag vet är ensamfrukost på café. Det är sååå mysigt och skönt tycker jag. Sitter med datorn, läser alla mina favvobloggar, tjuvlyssnar på människor som pratar runt om.

Det sitter en tjej bredvid mig som berömde mig för bloggen när jag kom och satte mig. Det fick min kropp att bli varm. Överlag så måste jag tacka för den fina kärleken jag har fått från er den senaste tiden. Det har varit ett mycket trevligare klimat här under sommaren och det är under sådana perioder jag förstår hur viktig bloggen är för mig. I mångt och mycket lyfter ni mig med era peppiga kommentarer och det är det som gör bloggen till världens roligaste arbetsplats. Tack för det.

I alla fall! Idag ska jag fixa mina ögonfransar hos Stephanie, sitta på kontoret hela dagen, äta lunch med Camilla och ha en plåtning med Chimi.

Resten av veckan tar jag fortsatt sommarlov. Vi åker ut till Södermöja där Amandas familj har lantställe och hänger där torsdag till fredag och i helgen ska jag sitta med i en paneldebatt som Prinsessan Sofia håller i mot näthat, mer om det senare.

Ha en ljuvlig onsdag så hörs vi med helgen i bilder lite senare. Puss!

  1. Hej!

    Jag skulle gärna vilja ställa en jobbiga fråga. Men alla bloggare resor o resor. Detta är alltså inget riktigt specifikt mot dig! Men jag skriver till dig för att jag tycker att du är vettig!! Hur tänker du kring klimatförändringar? Idag kom de ut en artikel som fick mig nästan att kissa på mig av rädsla. Pratar ni om det? Skulle vara skönt med nån bloggare som tog upp de problematiska med resor, spons mm! Kram till dig https://www.expressen.se/nyheter/qs/klimat/reportage/det-ar-varre-an-du-tror–atta-satt-jorden-kan-ga-under-pa/

  2. Forni! Du är en sån härlig person och jag älskade din lila handbok om ångest. Jag har just nu hamnat i en så jäkla tung situation. Min kille (sambo efter snart fyra år) sa i förra veckan att han inte tror att han är kär längre. Vi tog en paus på en månad(!!) jag har en sån jäkla rivande ångest och vaknar fyra varje morgon med ett tryck över bröstet som att någon väcker mig för att påminna mig om vilken stört jobbig situation jag är i. Hur skulle du kloka människa tänka sig i en situation som denna? Jag ska ge honom space – jag behöver också space. Jag tänker en hel del på hur vi föll pladask för varandra och hur mycket jag älskar honom och varför jag gör det. Jag önskar att jag kunde styra hans tankar just nu men det är klart jag inte kan 🙂 Åh, vad långt detta blev det var inte meningen men du är liksom top of mind när såna saker händer pga att du är så klok och fin med kärlek <3 Tack!

  3. Kan jag ha sett dig på Riddargatan vid 9-tiden i morse? Du såg helt smashing ut! Om det inte var du ber jag om ursäkt : ) Ha en fin dag!

  4. Michaela! Way Out West-dags imon och jag har helt tappat inspirationen till vad jag ska ha på mig! Har kört sommarklänningar i tre månader och älskar det men dom känns fel nu. Lite ”för fint” liksom. Vad hade du haft på dig? Älskar din stil och hur du anpassar dig till olika situationer! Har du nått jag kan ispireras av? Eller snabba tips på att göra mina klänningar lite coolare än söta? Tack på förhand! Kram

  5. Hej Michaela!

    Tänkte höra med dig om du kan tipsa om snygga bekväma kläder som funkar på kontor? Inte några dyra saker utan gärna lite mer plånboks vänliga alternativ. Jag har fått ett nytt jobb där klädseln måste vara lite mer strikt. Kanske inte trasig jeans och T-shirtar med rock tryck som annars används flitigt. Gillar själva kostym looken men kavaj är verkligen inget för mig. Känns som om jag försöker vara någon jag inte är och känner mig inte alls bekväm i de. Tack på förhand!

Välkommen att kommentera! Kommentarer godkänns vardagar kl.08-18 av en moderator innan publicering.

Tänk gärna efter en extra gång på hur det kan uppfattas när du framför kritik. Här inne visar vi respekt. Vi önskar gärna att kritik framförs med ditt riktiga namn och mejladress.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

sub archi