Chimi Eyewear har öppnat butik i Stockholm

INLÄGGET ÄR ETT BETALT SAMARBETE MED Chimi Eyewear


Efter en eftermiddag på kontoret idag, var jag förbi Chimi och deras nya butik på Södermalm! Chimi finns ju hos ett gäng olika butiker runt om i världen (bl.a. hos Nathalie Schuterman här i Stockholm). Men nu har de öppnat en alldeles egen liten butik på Krukmakargatan som är SÅ FIN!!! Och har perfekt selfieljus haha.

Hela sortimentet finns i deras webshop ofc, men jag älskar möjligheten att gå till ett showroom/butik och prova något på plats. Det kan vara svårt att veta med modeller ibland och även om det är sjukt enkelt att skicka tillbaka brillor idag, så kan det vara härligt att välja ut favoriter i en fysisk butik.

Det här är ingen pop up, utan en butik som de kommer att köra på framöver tillsammans med deras kontor som ligger bakom butiken. Här hittar du varenda modell i varenda färg som Chimi har och du kan prova ut dina favoriter i lugn & ro. Ett tips är att ta en längre shoppingtur när du ändå är i området, bara Krukmakargatan i sig har ett gäng bra butiker. Jag var inne på Papercut mitt över gatan och unnade mig lite magasin innan jag åkte hem idag.


Idag har jag på mig #005 i Berry!

Om du klickar här så kommer du till alla mina personliga favoriter hos Chimi. Dessutom får du rabatt både på webshopen och i fysisk butik via mig – hurra för det! Om du köper 1 par solisar får du 10% rabatt, men om du köper 2 par solisar eller fler så får du 20% rabatt. Ange bara koden FORNI10 eller FORNI20 (gäller även i butiken där du kan säga att du läser min blogg!).

Rabattkoden gäller fram till den sista augusti!

Du hittar Chimi Eyewear på Krukmakargatan 31
Öppettider: Mån-fre 11-18, lör 11-17

I samarbete med Chimi Eyewear

  1. Hej Michaela! Har en fråga till frågor med forni:)
    Jag är 21 år gammal och har inte så där många vänner eller en bästavän. Har du tips på hur man skaffar vänner som vuxen? Har du fått nya vänner när du har varit 20+?

    Tack för världens bästa blogg <3<3<3

  2. Hej, detta inlägg borde reklammärkas bättre. Enligt marknadsföringslagen ska det framgå tydligt i början av inlägget att inlägget är sponsrat/ett/samarbete/reklam.

    Ha det fint!

    1. Du har helt rätt, jag glömde fylla i samarbetsmarkeringen i admin som gör att den reklammärks högst upp med en svart banner. Det var märkt längst ner i inlägget men glömde raden högst upp. Det är korrigerat nu 🙂 Detsamma!

  3. Har varit sugen på deras solglasögon länge, perfekt att kunna gå och prova då jag är så osäker på vilka som passar mig bäst. Älskar de kattformade!

Välkommen att kommentera! Kommentarer godkänns vardagar kl.08-18 av en moderator innan publicering.

Tänk gärna efter en extra gång på hur det kan uppfattas när du framför kritik. Här inne visar vi respekt. Vi önskar gärna att kritik framförs med ditt riktiga namn och mejladress.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

sub archi