Hipp hipp hurra!

Idag är det ingen vanlig dag – för det är min födelsedag!

Det ska jag fira på följande sätt: Äta lunch med Alexia, Corinne och Naomi om hon inte är iväg på andra äventyr. De hämtar upp mig här hemma om en timme så ska vi åka iväg till något mysigt ställe. Jag har inte träffat dem på hela sommaren så av alla sällskap i världen är de nummer ett att få krama på just nu. Så glad över att dom kunde ses! Ikväll kommer min familj över på middag. Eftersom det är så varmt blir det bara saker som inte behöver tillagas, men jag har köpt allt jag älskar och ser fram emot att äta det med de jag älskar. Förutom detta ska jag ta en tur på stan där jag ska köpa en riktigt fin blombukett till mig själv och handla det sista inför kvällens middag.

Jag hoppas att ni får en sprudlande måndag, födelsedag eller ej, så hörs vi med veckans planer lite senare eller imorgon.

Puss och tack för att ni finns!

 1. Grattis pa fodelsedagen fina Michaela!! Hoppas att du far en underbar dag med nara o kara. Sa vackert citat, tankvart o slog rakt i hjartat kan jag saga <3 Stor kram

 2. Stort grattis på födelsedagen fina Michaela! Tack för att du skriver denna blogg och gör mitt liv lite roligare och härligare <3 Önskar dig en underbar dag 🙂 KRAM! <3

 3. Stort grattis på Din dag, bästa du! Hoppas du haft en alldeles fantastisk födelsedag, det är du sååå värd <3

 4. HEj!
  Stort grattis på födelsedagen.
  Jag har en fråga som du kanske kan ta upp i torsdagsfrågorna om det passar 🙂

  Jag avslutade för lite mer än två år sen en lång och ”bra” universitetsutbildning och fick ett jobb efter som var ett superbra förstajobb men jag höll på att gå in i väggen med hög arbetsbelastning så jag bytte jobb efter 1,5 år och har nu varit på min nya arbetsplats typ 6 månader men känner att… det här är inte för mig. Jag vill inte arbeta med det yrket jag arbetar med nu och tror att jag har goda chanser att få ett ”bättre” jobb om jag söker nya men det känns som ett sånt misslyckande om jag säger upp mig efter så kort tid. Och har ångest för att jag inte vill ha ett för hoppigt CV. Så jag vet inte om jag ska stanna kvar ett tag till för att det ser bra ut eller bara försöka söka ett nytt bättre jobb som passar mig bättre. Fan. Nån som har något bra tips? Tack på förhand och all kärlek till alla tjejer här inne ❤️❤️

 5. Grattis i efterskott! Hoppas du hade en fin födelsedag.:) Det är förresten alltid problem för mig att kommentera när jag läser bloggen i Internet Explorer. Skriver en kommentar och trycker på skicka, men då kommer jag bara till en blank sida, och kommentaren är borta. Den verkar helt försvinna eftersom den sen inte dyker upp alls. Är det fler som har det problemet? Skrev hursom en kommentar angående att du inte har känt dig fin på sensaste tiden. Jag tycker att du har varit vackrare än någonsin – helt ärligt! Kanske är det pga värmen som det har känts så – tycker det är svårt att känna sig fin när man blir blank i ansiktet 5 minuter efter att man har fixat sig, och när alla kläder klibbar och svetten rinner. Kram!

 6. Grattis fina du, hoppas du fick en fantastisk födelsedag!

  Fråga, jag är på jakt efter din bok ”Om att älska” men kan bara hitta att den är ”tillfälligt slut” överallt. Vet du var jag kan få tag på ett ex? Kram!

Välkommen att kommentera! Kommentarer godkänns vardagar kl.08-18 av en moderator innan publicering.

Tänk gärna efter en extra gång på hur det kan uppfattas när du framför kritik. Här inne visar vi respekt. Vi önskar gärna att kritik framförs med ditt riktiga namn och mejladress.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

sub archi