Den lilla önskelistan

På måndag fyller jag år! Hurra för mig! 29 år är ingen märkvärdig ålder, eller så är det just det? Det sista året som 20-something. Fy FAN vad roliga 20-29 år har varit, nu hoppas jag på ett riktigt vasst sista år innan jag går över till 30.

Varje år brukar jag sedvanligt göra en liten drömmig önskelista och så även i år. I år önskar jag mig bara en sak dock och det är en donation till Alexias insamling för Barncancerfonden.

När man känner det jag känner mig just nu – fylld av rikedom – så är det liksom det enda som känns viktigt. Att ta hand om de som fick en tuffare start i livet än oss andra. Varje dag tänker jag på vilken krigare Corinne är och varje dag är jag tacksam över att hon tillfrisknar.

Nåväl, nu ska vi inte prata mer om det för då faller mina tårar för länge och för hårt. Men för att årets önskelista inte ska bli så kort lägger jag till fyra fina saker. Någon av de andra fyra tror jag att jag kanske ska ge till mig själv 🙂 Vilken tycker ni?

Vivi Chair Teddy

Den här tror jag det blir som årets present till mig själv – eller vad tycker ni? Tänk er denna i vardagsrummet, den blir perfekt till den blåa soffan och den gigantiska persiska mattan. Ingen människa kan liksom vara något annat än MYSIG om man sitter i den.

Jag skulle SÅ GÄRNA vilja byta ut vår tavla vid köksbordet mot en spegel för att skapa mer rymd i den delen. Den tavlan vi har där idag är fin men passar inte riktigt in och en spegel hade verkligen varit ett lyft. Helst vill jag ha en stor runt spegel, som denna. Jag och D är inte helt överens i frågan dock så egentligen är väl min önskning att han lägger sig platt och låter mig köpa en spegel, haha!

Jag har inte trivts så bra i mig själv den senaste tiden. Känner mig sällan speciellt fin, vet inte vad det beror på men så är det. Så tjusiga klänningar hade varit en dröm för att lyfta självkärleken en aning, typ en riktigt lyxig från Self Portrait.

Nu har jag klämt på en större Celine-väska ett bra tag, säkert ett par år. Jag skulle verkligen vilja ha en vardagsväska med plats för dator + rejäl axelrem så att man kan hänga den på axeln även när man har vinterjacka på sig. Den här har jag tittat på i en ljusare grön färg redan i våras, nu funderar jag på om jag ska unna mig den i mörkgrön till hösten men den kostar en slant så tror tyvärr att den drömmen får vara kvar på önskelistan ett tag till.

Nu ska jag äta fredagsmiddag, ha en mysig kväll hjärtan!

  1. Hej Michaela, och grattis i förskott! Jag fyller också 29 på måndag och har sedan jag började läsa din blogg för 12 år sedan alltid känt någon form av samhörighet med dig pga det :))))

    Nu en fråga, kanske passar bättre till Frågor med Forni i för sig men spara den i så fall. Hur tacklar du när du inte känner dig fin i dig själv som du skriver i inlägget? Jag har en del sådana perioder också och det påverkar hela mitt väsen när jag inte känner mig okej i min egen kropp, fast jag inte kan peka på vad det är. Kan nästan bli smått apatisk och vill ställa in planer, inte gå ut osv. Hur fan gör man? Det kan ju räcka med några dagar så känner man sig återställd igen men jag tycker det är så jobbigt att vara så påverkad av ”dagsform”. Är högsensitiv så jag vet att det är därför jag reagerar, men skulle vara tacksam för alla tips som kan fås 🙂

    Kärlek till dig och den välskrivna, ärliga och HÄRLIGA plattform du skapat <3

  2. Hoppas din känsla av att inte känna dig fin går över för du ÄR fin, vacker och har en härlig utstrålning! 🙂

  3. Tänker på det du skrev, att du inte känt dig så fin det senaste.. så tråkigt 🙁 Mina ord kanske inte kan förändra din egna känsla..? men jag vill ändå berätta att varje gång jag ser en bild på dig så tänker jag på hur fin du är. Verkligen. Sen är ju inte utsidan det viktiga här i livet.. men det är ju tråkigt när man känner sig obekväm, jag gör det med. Så vill ändå att du ska veta det, nu när du tänkt/känt så om dig själv att du är så så fin, som människa (vad jag uppfattat genom din blogg, men dina närmsta kan nog intyga!!) men också hur du ser ut <3 kram

Välkommen att kommentera! Kommentarer godkänns vardagar kl.08-18 av en moderator innan publicering.

Tänk gärna efter en extra gång på hur det kan uppfattas när du framför kritik. Här inne visar vi respekt. Vi önskar gärna att kritik framförs med ditt riktiga namn och mejladress.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

sub archi