Söndag

Vad längtar man mest efter när man varit borta? Söndagsmat! Tacos! Mys!

Hej fina ni,

Jag ska bara kika in snabbt och säga hej innan vi ska iväg till mina föräldrar och äta en tidig middag. Vi kom hem igår kväll, Mathem stod redo utanför dörren med helgens leverans (vad skulle jag göra utan Mathem?) och till middag lagade jag tacos. Efter det blev det långfilm innan jag somnade 23.00. Vaknade tolv timmar senare, utvilad och tacksam.

Jag ska berätta mer om vår ljuvliga vecka senare men nu måste jag springa innan D blir ännu argare. Han försöker sluta snusa och är inne på dag två, det är mindre trevligt kan jag tala om… värre än när jag har pms som värst haha. Fy fan det här blir tufft (för mig) 😉

Ha en mysig söndag så hörs vi imorgon, puss!

Något annat jag alltid längtar efter när jag är borta är svensk frukost. Idag blev det aprikos och nötbröd med gräddost och paprika – gud så gott!

  1. Hej! När några bekanta till mig slutat snusa så har de tyckt det varit jobbigt att inte ha något under läppen, de började använda lite hushållspapper under läppen. Låter konstigt men det har funkat för dem, kanske ett tips till din kille!

    Fantastisk blogg!

  2. Åh kan relatera till din pojkvän – jag har varit snusfri nu i snart 6 månader. Vad som verkligen hjälpte mig var en norsk app som heter ”slutta”. Bra motivation och inte minst rolig med norska pepp-notiser. Kämpa på båda två!:)

  3. Heja D som försöker sluta snusa! Hoppas att jag snart får min D att försöka sluta också. Även om det kan bli tuft för alla inblandade ?

Välkommen att kommentera! Kommentarer godkänns vardagar kl.08-18 av en moderator innan publicering.

Tänk gärna efter en extra gång på hur det kan uppfattas när du framför kritik. Här inne visar vi respekt. Vi önskar gärna att kritik framförs med ditt riktiga namn och mejladress.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

sub archi