Inspiration: Sommarlook

Innehåller annonslänkar

Hej gullisar!

Hur mår ni?

Idag åker vi hem! Sitter vid poolen och äter sista frukosten nu, strax bär det av mot flygplatsen och ikväll är vi hemma i Sverige. Jag kör en veckas till ”semester” där jag ska gå in i skrivmode deluxe. Bok bok bok står på schemat. Ser faktiskt fram emot det, känner mig så galet lycklig efter denna vecka och ser fram emot Stockholmssommar ett tag till.

Vi hörs hemma igen men tills dess får ni fyra fina favvoplagg för kommande vecka.

Puss!

Ballerina | Väska | Hatt | Klänning

 1. Hej!
  Jag måste bara säga att jag älskar att kika in på din blogg. Du ger så mycket inspiration!

  Jag har tänkt att bygga upp en hemsida/blogg där jag ska skriva om mitt största intresse- sparande och investeringar. Men överlag är jag väldigt orolig för att lägga upp bilder som jag själv inte tagit, även om jag lämnar källan. Tänkte passa på att fråga dig som är kunnig: om man tar en bild från en nätbutik exempelvis i syftet att lyfta fram plagget eller vad det kan va som vackert. Då
  Är det ju faktiskt reklam för den sidan och de bör de ju uppskatta när man länkar dit? Eller måste man alltid fråga innan man lånar bild?

 2. Hej hej,
  vet inte om du eller ditt team har sätt det, men när jag kollat i några av Daily Fornis diskussioner så verkar det som att någon reklam eller typ av spam kommit in? Tex. under rubriken livstil/övrigt finns en tråd som heter ”erbjuder allvarlig kredit inom 24 timmar” och ett annat ”transportföretag som” och ”transportföretag”.

  Ville bara berätta så får ni avgöra om det ska finnas kvar eller inte, men jag tyckte att de var väldigt märkliga trådar som kanske är spam eller reklam? men inte säker.

  Kram

Välkommen att kommentera! Kommentarer godkänns vardagar kl.08-18 av en moderator innan publicering.

Tänk gärna efter en extra gång på hur det kan uppfattas när du framför kritik. Här inne visar vi respekt. Vi önskar gärna att kritik framförs med ditt riktiga namn och mejladress.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

sub archi