Mykonos!

Hej älsklingar,

Idag åker jag till Grekland!

Jag önskar så innerligt att Sverige får lite regn idag, som väderrapporten lovade igår i alla fall, för de som verkligen behöver det. Alla våra skogar, alla brandmän som jobbar för att släcka alla bränder, de gamla, bönderna, djuren. Jag tänker på hur dåsig jag har känt mig de få dagarna jag varit hemma så jag kan bara föreställa mig hur djur, sjuka eller gamla känner sig. Våra hus är ju byggda för att behålla värme, inte behålla kylan. Så jag håller tummarna för regn!

Klockan ringde redan 03.30 i morse (eller det räknas som natt va?) och nu sitter vi på planet, redo att lyfta. Jag kommer garanterat att sova hela flygresan.

Men när vi kommer fram, då väntar en veckas kompissemester. Jag är fortfarande förkyld så jag får se om jag följer med ut och äter ikväll eller stannar hemma, men resten av veckan räknar jag med att vara på benen. Ska dansa i solnedgången och bada i soluppgången.

LIVET.

Ha en ljuvlig lördag så hörs vi senare igen. Jag har preppat med de sista bilderna från Palma. Puss!

  1. Du är så bra på det här med förhållanden så vill fråga dig något. Kanske skulle du kunna ta upp detta i frågor med forni? Jag träffade en kille tre månader sedan och vi spenderade natten tillsammans. One night stand alltså. Nästa dag spenderade vi också tillsammans i hans lägenhet och vi klickade sjukt bra. Jag gillade honom och han gillade mig också (så sa han). Han skulle gärna hängt lite till, men jag hade jobb att ta tag i. Nu har jag tänkt väldigt mycket på honom. Det har dock gått tre månader sedan detta och jag vet ju inte tänker han på mig eller om han t.o.m. hittat någon ny efter mig. Vill så gärna snacka med honom och typ se om vi kunde bli något. Låter kanske dumt, då vi typ ”bara” hade en one night stand. Men du som är i ett förhållande som började så (…?) kan väl berätta vad jag skall göra? Är rädd och tänker att han kanske redan glömt bort mig och tycker jag är patetisk eller nått, om jag tog kontakt med honom på något sätt alltså. Om jag skulle ta kontakt med honom, hur gör jag det utan att verka desperat/konstig/whatever?

  2. Det är ju pågrund av alla utsläpp som vi har bränder och över 30 grader nu i Sverige, samtidigt som du skriver om det flyger du fram och tillbaka över hela världen jämnt? Du väljer att uppmana till konsumtion och skylta med dina utsläpp samtidigt som vårat jordklot dör, hur går det ihop?

    1. Samma tanke fick jag! Hanna Persson skrev om sin klimatångest på insta (ångest som även jag har) och nämnde bla att hon inte ska flyga mer i privata resor i år för att i alla fall göra något. Det ska jag också göra, flyg känns så meningslöst när planeten brinner. Det gör väl ingenting men alla måste vi väl göra något eller det vi kan… hade varit intressant att se fler influencers än Clara köra tågluff och uppmärksamma flyg som den enorma miljöbov den är. Fick en bitter smak i munnen av detta inlägg där några människors tragedi ställs i kontrast mot individens vilja till egen njutning.

Välkommen att kommentera! Kommentarer godkänns vardagar kl.08-18 av en moderator innan publicering.

Tänk gärna efter en extra gång på hur det kan uppfattas när du framför kritik. Här inne visar vi respekt. Vi önskar gärna att kritik framförs med ditt riktiga namn och mejladress.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

sub archi