Min helg i bilder: Sommaren som aldrig tog slut

I fredags gick ingenting min väg. ALLT blev fel och jag fick bita mig i läppen för att inte bryta ihop totales. På eftermiddagen kröp jag ner i sängen, åt minicroissant fylld med nutella och kollade på en komediserie.

På kvällen beställde vi hem pizza via Foodora och Meno Male. Jag skrev tydligt att det inte fick vara någon ost på min pizza (var någon jag absolut inte tål) men fick såklart extra mycket ost och kunde därmed äta typ kanterna av en halv pizza… var inte så jätteglad utan väldigt hangry haha. Slutade givetvis också med att jag fick i mig lite ost trots allt så kvällen blev mindre trevlig. Kändes som att någon stack knivar i hela min mage 🙁

I lördags mådde jag bättre och slängde ihop en acaibowl till frukost!

Sen sorterade jag mitt arbetsrum där man kan hitta allt möjligt roligt. Till exempel ett bud från Glossier!

Där i låg det massa fint, t.ex. dessa krämrouge. Jag gav bort ett par till Marith som inte passade mig i färgen och så behöll jag de som passade mig bäst. Bra med kompisar som har olika stil och hudtoner när man får fint smink.

Sen tog jag mig ut för att njuta av min lördag och då såg jag ut såhär!

Sandaler från Miu Miu, jeans från Hunky Dory, väska från Chanel, tröja från 2nd Day och solisar från Thierry Lasry.

Jag träffade upp MarithParaden för att äta lunch. Vi delade på krispig tonfisksallad och en bönburgare vilket var mycket gott.

Sen gick vi hem för att kolla på matchen. Så synd att Sverige förlorade men jag är ändå sjukt stolt över det svenska landslaget – kvartsfinal hallå!!!

Efter matchen hoppade jag och D in i bilen och ut till Värmdö för att mysa med våra kompisar.

Ett helt gäng vänner var på plats hos Linn och Mattias och vi kom precis i tid för middagen ♥

Petra slängde ihop en riktig supermiddag och sen hoppade vi i säng runt 01 för att vara pigga till dagen efter.

Jag vaknade vid halv nio, jobbade en stund och sedan dukade jag och Linn fram frukost. Att äta frukost med den här utsikten kanske är det mysigaste jag vet. Speciellt när morgonrufsiga vänner kommer upp en efter en och gör sällskap.

Rostis, yoghurt med färska bär, kaffe och apelsinjuice.

Sen la vi oss på varsin solstol vid poolen för resten av förmiddagen.

När magarna började kurra tog vi båten ut på äventyr!

Det blev lunch på Bullandö.

Och en sakta båttur hem igen. Hur vackert är inte Sverige? Man får ju ont i hjärtat.

När vi satt där i båten sa jag ”Vi kommer minnas det här som sommaren som aldrig tog slut”. Det är bara första veckan i juli och vi har redan haft fyra soliga helger ute hos Linn och Mattias. Det är liksom för bra för att vara sant.

Vid middagstid körde jag hem och 21.00 levererades spaghetti med köttfärssås här hemma.

Vi avslutade helgen med IT på tv och choklad i handen.

  1. Hej!
    Vilken cloud paint från glossier tycker du är bäst? Har hört så mycket gott om dem, men vet inte vilken färg jag ska beställa.
    Ha en fin semester nu!
    Kram

  2. Hej,

    Jag har en fråga, berättade du för Meno male att det hade blivit fel? Gav du dem en chans att åtgärda det? Du har en stor kanal och det kan bli orättvist mot dem att berätta om felet publikt om de inte fått någon chans att åtgärda misstaget. Hoppas att du förstår vad jag menar!

    Kram!

Välkommen att kommentera! Kommentarer godkänns vardagar kl.08-18 av en moderator innan publicering.

Tänk gärna efter en extra gång på hur det kan uppfattas när du framför kritik. Här inne visar vi respekt. Vi önskar gärna att kritik framförs med ditt riktiga namn och mejladress.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

sub archi