Tisdagsmorgon

God morgon hjärtan,

Klockan ringde 08.00 och jag stängde av den med en tjock hals. Förkylningen är på besök, för det blir ju just så när stress och fest tar över under en period. Näsan rinner, halsen bränner och stämbanden känns svaga.

Idag ska jag tvätta, skriva, träna med Petra, spela in ett gäng podcasts och gå på aw. Kanske inte den ultimata dagen om man är lite sjuk men kanske den ultimata dagen i vanliga fall innan man åker bort.

Ikväll är D borta så jag ska packa i lugn och ro. Äta en croissant med nutella, kanske falafel till middag, vika ner fina sommarklänningar i min resväska.

Drack en gurkmejashot precis som var så stark att jag fick dricka en halvliter vatten på stående fot för att överleva. Vad gör man inte för att slippa sin förkylning. På Nyhetsmorgon gästar Heja Livet, den fantastiska grupp för kvinnor på Facebook som två bekanta till mig har startat. Finns få saker som gör mig så stolt som när mina kvinnliga vänner skapar stora saker.

Nåväl. Dags att sortera tvätt och sen svettas. Vi hörs senare igen. Puss!


Foto

  1. Ah sa typiskt att bli sjuk sa fort man ar ledig! Mitt tips for att kanna sig battre snabbt ar att blanda ca 1 liter vatten med en hel hog citroner (alltsa krama ur dem i vattnet) och riv jattemycket ingefara och hall ner det ocksa. lat det sta och dra ett par timmar och sedan sila. Jag dricker ett litet glas varje morgon men ar jag sjuk dricker jag lite genom hela dagen. Och varmt citronvatten!

Välkommen att kommentera! Kommentarer godkänns vardagar kl.08-18 av en moderator innan publicering.

Tänk gärna efter en extra gång på hur det kan uppfattas när du framför kritik. Här inne visar vi respekt. Vi önskar gärna att kritik framförs med ditt riktiga namn och mejladress.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

sub archi