Sommarpresent: Ny väska från Chanel

Voila!

Vad tycker ni om min nya lilla godbit från Chanel? Som ni förstår är jag löjligt förtjust i den!!! Jag har letat efter en Chanel i tweed i ett par år nu men hela tiden velat och inte känt att jag har hittat den perfekta. Men så ramlade jag över denna och klick sa det. Jag älskar att den är som ingen annan väska och även för att vara en Chanel så skiljer den sig mycket från klassikerna. Repet runt gör den somrig och den hopflätade kedjan kan vara det finaste jag någonsin sett.

Älskar att unna mig något riktigt fint när jag är värd det. Jag spontanshoppar sällan men den här typen av genomtänkta köp älskar jag.

Nu ska vi hänga ihop under hela sommaren. Jag har ju jobbat som en tok hela våren så ville verkligen ge mig själv en liten treat. Den kommer bli så fin både till vit skjorta och ljusa jeans, men också till skira sommarklänningar.

  1. Härligt! Jättefin väska och unnar dig verkligen den 🙂 du gör så mycket för andra och du förtjänar dubbelt så mycket tillbaka.

Välkommen att kommentera! Kommentarer godkänns vardagar kl.08-18 av en moderator innan publicering.

Tänk gärna efter en extra gång på hur det kan uppfattas när du framför kritik. Här inne visar vi respekt. Vi önskar gärna att kritik framförs med ditt riktiga namn och mejladress.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

sub archi