Veckan i bilder: Times Square och Yuc Latasian

I tisdags promenerade jag bort till Grand Hotel för ett par timmars spa med Bosse. Det var så mysigt, skönt och avslappnande. Kände mig riktigt gosig när jag gick hem igen.

I onsdags maratonjobbade jag på kontoret.

Och hade bokmöte med den här donnan. Ni missar inte dagens avsnitt va? Vi har bjudit in Tom & Petter för att fråga saker vi alltid velat fråga heterosexuella killar men aldrig vågat. Lyssna här!

Kollade matchen med Sofia, Steffi och deras bebisar hemma hos Sofia. Efteråt promenerade jag två minuter upp till Elverket för bubbeldejt med Emma.

Det var magiskt och hela Stockholm strålade efter den härliga vinsten.

Fick den här bilden skickad till mig i veckan också. JAG PÅ TIMES SQUARE! Mycket ska man vara med om i sitt liv. Sinnessjukt coolt faktiskt, blev jätteglad.

I torsdags kväll var vi på Yuc Latasian för att äta middag med gänget som ska till Mykonos. Det blev en riktigt festlig kväll som slutade med dans och Backstreet BoysBardot. Gick hem med ett stort leende på läpparna vid 01-tiden.

  1. Hej! Fråga eftersom jag har kört fast: har precis landat ett nytt jobb där jag gått upp i lön en del, och tänkte belöna mig för mitt hårda arbete med en ny väska. Budget kanske runt 10000-12000. Men vad ska man satsa på? Krav är att den inte är alltför liten, utan jag ska kunna frakta en macbook air utan problem i den. Har kollat på LV Neverfull men det känns lite tråkigt?

  2. Hej Michaela!
    Jag har en fråga gällande din botox. Hjälpte det din käke? Jag är nämligen sugen på att testa då jag lider av både migrän och att jag pressar tänder.
    Kram

  3. Hahah, kan knappt hålla igen att brista ut i asgrav på bussen här på morgonen när jag lyssnar på poddavsnittet med tom och petter!!

Välkommen att kommentera! Kommentarer godkänns vardagar kl.08-18 av en moderator innan publicering.

Tänk gärna efter en extra gång på hur det kan uppfattas när du framför kritik. Här inne visar vi respekt. Vi önskar gärna att kritik framförs med ditt riktiga namn och mejladress.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

sub archi