Gårdagens look och äntligen sommarlov!

Nytt linne från Ahlvar Gallery, byxor från Theory, väska från LV, solisar från Thierry Lasry

Hello fredag och SISTA DAGEN PÅ KONTORET!

Helt sjukt vad redo jag är för detta. Såhär såg jag ut igår som var en fullspäckad torsdag. Heldag på kontoret med en miljard grejer som skulle avverkas följt av poddinspelning med Tom och Petter (blev SJUKT roligt) och sen middag på YUC Latasian.

Nu ska jag packa ihop på kontoret, ringa en taxi och åka hem till mig för att lämna av allt som ska med hem. Jag har gjort en storrensning på kontoret nämligen, så skönt att komma tillbaka till en undanstädat kontor sen.

Puss och ha en ljuvlig fredag!

  1. Gu så skönt att kunna gå bh-lös! önskar jag också kunde göra det utanför hemmet💭 tyvärr har jag inte så fasta längre efter amning och graviditeter så det blir väldigt obekvämt ( älskar dock mina mjölktanter ändå 🍼😉) men åh vad skönt det hade varit 😂

Välkommen att kommentera! Kommentarer godkänns vardagar kl.08-18 av en moderator innan publicering.

Tänk gärna efter en extra gång på hur det kan uppfattas när du framför kritik. Här inne visar vi respekt. Vi önskar gärna att kritik framförs med ditt riktiga namn och mejladress.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

sub archi