Frågor med Forni

Åh är det The kissing booth du såg som film på morgonen på första bilden? Älskar den filmen, så cheesy men ändå gullig!! ?

Haha, ja! Jag ÄLSKAR cheesy filmer men denna var nog i värsta laget för mig, tror jag är lite för gammal för detta haha. Satt med skämskudde några gånger. Men överlag tycker jag om den typen av lättsamma filmer så tipsa gärna om du har fler förslag!

Hej! Tack för allt. För din blogg. För att du delar med dig. Men jag har en fråga, har noterat att du har haft boots senaste, finns det någon speciell anledning? Frågar egentligen av ren nyfikenhet. Det är ok om du inte vill svara. Kram

Hej!

Tack själv för att du läser!

Haha, du menar boots som i skor på fötterna? Ingen av mina skoval är slumpmässiga utan självklart finns det speciella anledningar till alla skoval jag gör 🙂

Förra lördagen bar jag exempelvis boots på babyshowern och Summerburst för att jag ville ha lite klack, men ändå orka en hel dag samt passa in på två olika tillställningar. Summerburst är ju lite tuffare i looken och babyshower lite gulligare, därför kändes en fin klänning matchat med boots som rätt styling för dagen. Jag vet inte hur länge du följt bloggen men jag älskar boots på sommaren till gulliga klänningar, tycker det bryter av alldeles lagom! När jag går på konserter brukar jag också köra boots, det är bra om man blir trampad på haha. Jag ogillar ju sneakers så kör hellre ankelboots än sneakers, då får man lite klack också.

Puss!

Var kommer din fina jeansjacka ifrån?

2ND DAY! Älskar den!

Hej! Jag har senaste tiden börjat funderat och reflekterat på hur jag verkligen är som person och hur jag mår osv. Jag har läst mycket, bla dina texter, om att vara introvert och börjar fundera på om jag är det. Jag har ALLTID sett mig själv och alltid fått höra att jag är en social person och en person som tar plats. Jag tycker verkligen om att träffa nya människor och umgås med mina vänner MEN jag älskar också att vara ensam och väljer ofta min ensamhet. Jag kan ibland känna att jag längtar tills jobbdagen är slut och jag får åka hem och stänga in mig i min lägenhet. Även om jag bara omger mig med människor som ger energi kan jag ändå känna att jag ibland bara inte orkar träffa någon. Förlåt för rörig kommentar men hur handskas man med detta? Vad ska man göra för att inte känna sig som världens tråkigaste person? Får ofta ångest av att ligga hemma själv men samtidigt kan jag inte tänka mig något härligare. Behöver verkligen tips och råd <3

Stäng av sociala medier!!! Nu vet jag inte med dig, men jag får ångest av att scrolla på sociala medier och se hur alla andra gör saker när jag själv bara ligger hemma och myser. Så jag brukar faktiskt lämna telefonen på nattduksbordet när jag har myskvällar, så går jag dit och tittar på den ett par gånger per kväll ifall någon skrivit etc, men inte för att skrolla stories liksom.

Ang. att känna sig tråkig kan jag inte riktigt känna igen mig i, jag tycker att jag är så bjussig som person så mycket med så många, så när jag är hemma känner jag bara att det är naturligt och välbehövligt. Och jag är övertygad om att ingen dömer mig som tråkiga pga det! Ibland kan mina kompisar skämta om att jag är tråkig för att jag inte orkar dricka eller vill gå och lägga mig tidigt men då skrattar jag bara, för både jag och dom vet ju om att det inte är sanningen. Ibland vill jag stå och dansa i en jacuzzi med två tequila-flaskor i händerna och sombrero-hatt på huvudet tills klockan blir fyra på morgonen, och ibland går jag och lägger mig efter ett par glas vid midnatt. Man får göra som man känner för. <3

Åh vilken snygg outfit! Har du länk till topp och byxor?

Byxorna är mina favoriter från Theory som tyvärr inte finns att köpa längre, men hittade ett liknande par här! Toppen hittar du här och skorna här (annonslänkar).

Forni! Kläd-S.O.S! Jag är 30 år gammal och har precis träffat min drömkille (hurra!). Han är bjuden på en av sina bästa vänners bröllop i Schweiz i slutet av augusti och jag är också bjuden (!). Jag har inte träffat kompisen och jag har redan klädpanik. Jag behöver en klänning, som är tillräckligt dressad för att passa i ett lite finare bröllop i Schweiz, men samtidigt vill jag se het AF ut för min kille (fattar inte att jag äntligen för kalla honom så!!!). Har du tips på klänningar? Dresscode är mörk kostym. Jag vill gärna se modern och svalt snygg och stark ut, hellre än gullig. Självsäkert, om du fattar. Fan. Kan jag inte bara få hyra in dig som stylist istället – HUR KUL!?!

Haha – ÄLSKAR din kommentar!!!

Jag röstar för en byxdress från Teotoki. Sinnessjukt sexigt men ändå väldressat. Plus att man gör alltid succé i byxdress.

Ett par pumps från Jennie-Ellen sen är du SET. Jo, stora snygga solglasögon också. Och ett par rejäla örhängen. WOW alla kommer tappa hakan!!!

Vet att du i en podd för ett tag sen sa något snabbt om din nya primer från Armani. Vilken är det du använder? Söker efter en ny favorit nämligen.. ?

Den här är det! Åh, den är så jävla bra alltså. Puss!

Hur tidigt kan man ställa frågan ifall någon man dejtar träffar andra också?

Precis hur tidigt man vill. Jag har ibland spelat svår och inte frågat eller tagit upp det pga vill inte vara den typen, men så har jag alltid ångrat mig i efterhand. Bättre att fråga om man undrar! Har också hänt mig att båda kanske egentligen vill vara exklusiva, men ingen vågar fråga så båda träffar andra vid sidan av för att man är van vid det/vet inte var man har personen man dejtar. Så är det helt i onödan för man egentligen bara vill gosa med varann. Just do it ♥

 1. Till dig med kommentaren om att du försöker hitta dig sjölv och tampas med att vara social vs ensam. Du är verkligen inte ensam, tror dessutom att det är väldigt vanligt! Hade bokat in en dejt med en kompis idag som jag var taggad på igår men ställde in imorse för att jag inte riktigt orkade utan ville vara hemma och mysa, men nu sitter jag här och känner mig ensam och tänker att jag inte har några vänner. Du hör ju, hahaha! Tror man får färsöka gå på magkänslan och typ acceptera dina knasiga känslor ibland, dom är mänskliga. Massor med kramar

 2. Hej finaste Michaela!
  Jag fastnade för kommentaren ovan om att känna sig tråkig och vilja vara hemma i lägenheten. Jag känner igen mig i det hon skriver men för mig handlar det mest om att mina gamla vänner inte riktigt finns där längre av olika anledningar.
  Jag har tre bästa vänner, men två av dom bor 50-70 mil bort från där jag bor så det är inga jag umgås med på kvällar och helger. Vi pratar väldigt mycket i telefon när det passar så det är jag väldigt glad över.
  Min tredje bästa vän har skaffat kille och har en stor kompiskrets på sidan av mig där jag inte riktigt är inkluderad. Det är klart att jag får vara med men dom umgås även mycket själv då de är gamla barndomsvänner. Nu har hon även skaffat pojkvän (SÅ glad för hennes skull!!) så det blir ännu mindre tid över till mig. Innan umgicks vi 2-6 gånger i veckan då vi var de enda singlarna bland våra vänner men så är det ju inte nu då.
  Det har kommit till min insikt att jag egentligen bara har en vän som jag kan umgås med vilket såklart leder till att jag sällan är med vänner. Jag sitter ofta själv hemma efter jobbet och på helger och får gå och träna själv. Jag älskar att vara själv, det är inte det. Men i längden är det såklart inte så roligt. Folk på jobbet har börjat notera mina ensamma rutiner och det är inte så jag vill framstå som. Jag ser mig själv som en social, glad och bra person men som sagt så finns inte det umgänget där som jag behöver.
  Så till min fråga (äntligen haha) HUR hittar man nya vänner när man är 21 år gammal och singel?? Ibland känns det som att jag inte existerar över huvud taget när jag sitter hemma själv och ser på sociala medier hur alla har så stora umgängeskretsar och hittar på olika saker.
  Tack för världens bästa blogg och hur du delar med dig. Kram <3

 3. varför känns det alltid som att alkohol och fest anses vara stämpeln för att vara en ”rolig person”. jag tycker jag är världens roligaste människa men avskyr alkohol/tål inte och väldigt ofta ser folk på mig som en utomjording när jag tackar nej, jag är 21 och borde gilla att festa? Tycker det är så synd att folk ska känna ångest över att vara med sig själva….om man inte ens står ut med sig själv hur är ens relation till en själv….svårt o växa upp i ett samhälle där folk tävlar om aktiviteter och introvert är ”negativt”:(

Välkommen att kommentera! Kommentarer godkänns vardagar kl.08-18 av en moderator innan publicering.

Tänk gärna efter en extra gång på hur det kan uppfattas när du framför kritik. Här inne visar vi respekt. Vi önskar gärna att kritik framförs med ditt riktiga namn och mejladress.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

sub archi