Fotbollsyra, tinnitus och ny klänning

Klänning: See by Chloé (annonslänk), väska: Uterque, sandaler: Zara, solisar: Thierry Lasry, halsband: Thomas Sabo

God morgon hjärtan!

Jag kom INTE upp ur sängen idag. Det beror troligtvis på den tinnitus jag har dragits med i ett par veckor efter att det small till i öronen när jag var på fest och det var väldigt hög musik. Efter det har jag haft öronproppar för att skydda öronen men jag har ett dovt ljud som ilar eller brusar till och från hela dagarna. Troligtvis har jag inte fått tinnitus utan kanske spräckt trumhinnorna men det tar på krafterna och energin går åt.

Nu är jag i alla fall uppe, stationerad på kontoret och redo att bränna av den näst sista dagen på kontoret innan sommarlov. Hurra!

Hur spännande var inte matchen igår då för övrigt? HEJA SVERIGE! Så stolt att det inte är klokt. Nu tar vi Schweiz på tisdag också, sen blir det folkfest. Jag var ute och tog ett glas efter matchen igår och folk strålade på gatorna. Så fint att fotboll kan förena. Aldrig någonsin ska vi låta hatet ta över den kärleken som vi kan skapa tillsammans.

Vad tycker ni om min nya klänning förresten? Den är perfekt för jobbdagar i värmen och är en sån klänning som jag tror kommer hänga i garderoben i många år. Skön som tusan, sitter inte åt någonstans och lagom tjusig.

 1. Jag gjorde samma sak med ena örat när vi skjöt prick en gång på en skjutbana och jag inte hade öronskydd. Det gick över efter ett par dagar eller veckor. Minns inte exakt, men det försvann i allafall.

 2. Superfin klänning! Tips på vad man kan ha under sådana ljusa/tunna kläder? Det blir så lätt genomskinligt.

 3. Hej,

  jag älskar verkligen din klädstil typ som denna klänningen är verkligen fantastisk men alla kläder du använder är sååå dyra. Då jag är student så har jag inte så stor budget och därför undrar jag om du kan börja tipsa om mer budget varianter eller kläder som liknar dem du har på dig men som är lite billigare.

  P.s älskar din och Hamiltons podd och allt ni gör!!!

 4. Hej!
  Länken till klänningen går till fel klänning 🙁
  Har du en annan länk som länkar rätt? Den var superfin 🙂

Välkommen att kommentera! Kommentarer godkänns vardagar kl.08-18 av en moderator innan publicering.

Tänk gärna efter en extra gång på hur det kan uppfattas när du framför kritik. Här inne visar vi respekt. Vi önskar gärna att kritik framförs med ditt riktiga namn och mejladress.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

sub archi