We are still kids, but we’re so in love. Fightin’ against all odds. I know we’ll be alright this time.

Beyoncé och Jay Z igår… nä men jag är väl speachless för första gången i mitt liv.

Helvete vilken show!

Det är roligt när ens favoritartister även levererar den i särklass bästa konserten jag varit på. Kanske just därför så många dyrkar dem. Scenografin, filmerna, kläderna, låtvalen, koreografin, BEYONCE VAD HON ÄN GÖR, Jay i skottsäker väst, Bey som sjunger opera, filmerna filmerna filmerna.

Helt otroligt vad vackert det var, och vad omåttligt tacksam jag är för att jag fick uppleva den här konserten. Jag kommer leva på den. Inte helt otippat så avslutades konserten med Forever Young som övergick i Perfect Duet och då rann tårarna. Det är alltid speciellt att lyssna på musik live som har betytt mycket för en. Jag har ju sett Forever Young-klippet från Paris (som jag delade igår) hur många gånger som helst, och att få se dem sjunga den live var FÖR MYCKET.

Det är så vackert hur människor kan ta av allt i sitt liv och skapa konst av det. Även livets smärtsamma delar kan bli art performance. Älskade hur hela showen var som filmen om deras liv.

Vad tyckte ni andra som var där? Man kan väl inte säga annat än att det var magiskt?

Såhär såg vi ut hela konserten haha.

Det var jag, Timmy, Sofia och Amanda som gick tillsammans. Amanda är lika stort fan som jag är så det var sååå kul att hon kunde följa med (ett resultat av att Iran spelade VM-match igår och D inte vill ha sin biljett… ändå ganska välmatchat haha).

Vi började med middag på Milles efter jobbet. Jag åt en pasta som var supergod.

Jag var klädd i jeans från Hunky Dory/Wakakuu (liknande), linne från Acne Studios, boots från IRO/Nelly.com (likande), solisar från Chimi Eyewear och örhängen från Shein.

Nu ligger Chloé och sover här hemma, Amanda är iväg och fixar naglarna så C får ta sin förmiddagslur hemma hos oss. Längtar tills hon vaknar så att jag får leka med henne, sen är hela familjen nämligen borta i över en månad så då kommer vi inte ses. Det enda tråkiga med sommaren är att man inte träffar sina vänner om man har planer på olika håll. Men då har man i och för sig något att se fram emot när sommaren är över också.

Puss!

 1. Jag såg dom både i Köpenhamn i lördags och igår i Stockholm och blev lika mindblown båda gångerna. Har sett Jay-Z fem gånger totalt men tycker han levererade en sån j’vla show igår och Beyonce kan jag inte ens prata om. GÅSHUD och tårar rakt igenom hela konserten. Så tacksam för att man lever sitt liv samtidigt som dom.
  <3

  1. Håller med dig i allt du säger. Vilken njutning att få se dem två gånger, jag var helt lyrisk igår. <3

 2. Hej! Jag har senaste tiden börjat funderat och reflekterat på hur jag verkligen är som person och hur jag mår osv. Jag har läst mycket, bla dina texter, om att vara introvärt och börjar fundera på om jag är det. Jag har ALLTID sett mig själv och alltid fått höra att jag är en social person och en person som tar plats. Jag tycker verkligen om att träffa nya människor och umgås med mina vänner MEN jag älskar också att vara ensam och väljer ofta min ensamhet. Jag kan ibland känna att jag längtar tills jobbdagen är slut och jag får åka hem och stänga in mig i min lägenhet. Även om jag bara omger mig med människor som ger energi kan jag ändå känna att jag ibland bara inte orkar träffa någon. Förlåt för rörig kommentar men hur handskas man med detta? Vad ska man göra för att inte känna sig som världens tråkigaste person? Får ofta ångest av att ligga hemma själv men samtidigt kan jag inte tänka mig något härligare. Behöver verkligen tips och råd <3

  1. Hej Ellie!

   Periodvis har jag också funderat över samma frågor som du. Är en väldigt pratglad och öppen person men behöver relativt mycket ensamtid för att återhämta mig. Efter att ha mätt dåligt ett tag insåg jag att man inte behöver vara eller göra ”som alla andra”. Det är viktigt att DU trivs och att DU mår bra. Omge dig med människor som förstår detta. Sen försöker jag kombinera olika aktiviteter så som promenader i skogen med, besök på biblioteket, etc. med att umgås med någon vän. På så sätt kan jag umgås med andra utan att överbelasta sinnena. Tycker också om att träffas på tu man hand med andra, dvs inte i så stora grupper.

   Hoppas jag iallafall kunde ge dig något tips!

   Allt gott! N

 3. Jag var där! Så otroligt bra konsert. En av de bästa jag har varit på. Jag är också så otroligt tacksam att jag har upplevt den. Livet ❤️

 4. Jag såg de i Köpenhamn i lördags och blown away räcker nästan inte som beskrivning. Allt var perfektion och så innerligt och ärligt. Man kan inte fejka den kärleken och ömheten som de visade varann på scenen. Efteråt var jag helt slut och tom och ledsen för att upplevelsen var över. Men så tacksam att få ha vart en del av det <3

Välkommen att kommentera! Kommentarer godkänns vardagar kl.08-18 av en moderator innan publicering.

Tänk gärna efter en extra gång på hur det kan uppfattas när du framför kritik. Här inne visar vi respekt. Vi önskar gärna att kritik framförs med ditt riktiga namn och mejladress.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

sub archi