Midsommarhelgen

I torsdags var jag helt slut. Låg i sängen och tittade på film medan D kollade VM i vardagsrummet.

Men det var bra, för jag vaknade upp i fredags taggad till tusen på midsommar. Startade dagen med en ordentlig frukost. Bakverk från Mr Cake = ren lyx :)))

Vid lunchtid kom vi ut till Linn och Mattias lantställe där vi skulle fira midsommar! Min skjorta finns här och byxor här (annonslänkar).

Alla var på sitt bästa humör, ännu bättre blev det när solen kikade fram!

Susanne, Emma, Lovisa, jag, Linn och Sandra.

Jag kände inte alla som var där, vi var runt 18 personer totalt, men shit vilket trevligt gäng alltså. Varma leenden och kramar från början till slut.

Vi åt en sill-lunch inomhus men det gjorde verkligen ingenting, de har så många fönster på övervåningen så det känns som att man sitter i ett glastält. Känslan av att sitta utomhus men slippa frysa är ju 100 poäng!

Nubbe, sill och sång i mängder. Det var två vänner till Linn från Mexiko med, Jonathan som numera bor i Sverige men även hans bror var med på midsommar för första gången och hängde med så gott det gick. Midsommar måste vara den roligaste traditionen för en icke-svensk att bli inbjuden till!

Sen la jag faktiskt bort telefonen för resten av kvällen, men har fått lite bilder som kommer upp senare i veckan så lite mer bildbomb kommer!

Mattias grillade i alla fall middag som vi åt medan vi dansade i vardagsrummet och sen dansade jag, badade jacuzzi och drack bubbel tills klockan blev 03.30 och det var alldeles ljust ute. Hade roligt non stop. Helt ljuvligt var det.

I lördags var vi kvar hela dagen. Badade bort baksmällan, kollade fotboll, åt frukost, dukade fram en chipsbuffé och bara myste omkring. När kvällen kom åkte vi hem till mina föräldrar för att kolla på matchen. Mamma och pappa bjöd på gubbröra till förrätt.

Och potatissallad med tre olika salsiccia till varmrätt. Magiskt gott när man var bakis.

Sen såg vi matchen som var riktigt rolig tyckte jag, men gud så nervöst. Sorgligt avslut för oss, även om Tyskland är ett helt otroligt bra lag. Man hoppas ju ändå alltid på vinst <3!

Mamma överraskade med en frozen cheesecake med jordgubbar till efterrätt, innan vi åkte hem och kröp ner i sängen.

I söndags mötte jag upp Marith för lunch på Diplomat. Vi satt i tre timmar i solen och pratade om livet.

På kvällen blev det chips med dipp och slutet på Marcella, säsong två. AAAH så bra det var.

  1. Hej! Tack för allt. För din blogg. För att du delar med dig.

    Men jag har en fråga, har noterat att du har haft boots senaste, finns det någon speciell anledning? Frågar egentligen av ren nyfikenhet. Det är ok om du inte vill svara.

    Kram

  2. Åh är det The kissing booth du såg som film på morgonen på första bilden? Älskar den filmen, så cheesy men ändå gullig!! ?

  3. Härliga bilder! på den frukost-bilden undrar jag var den svartvita prydnadsgrejen kommer ifrån? ser ut som typ salt och peppar-behållare? blir så glad för svar.

Välkommen att kommentera! Kommentarer godkänns vardagar kl.08-18 av en moderator innan publicering.

Tänk gärna efter en extra gång på hur det kan uppfattas när du framför kritik. Här inne visar vi respekt. Vi önskar gärna att kritik framförs med ditt riktiga namn och mejladress.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

sub archi