Att bli som syskon och se en leopard.

I torsdags var det vår sista dag på savannen. Vi gick upp tidigt, redan 04.00, och strax därefter var vi på väg ut. En dryg timme senare, när solen precis höll på och kika fram, så stannade vi upp.

Och se, där var något!

En ståtlig leopard som låg och solade sig i morgonens första strålar. Så vacker och majestätisk.

Otroligt graciöst såg vi sedan hur den tog sats och hoppade upp i trädet bakom den. När vi kikade upp såg vi en antilop som hon hade släpat med upp till trädet, för att skydda sin fångst. Väl uppe började hon äta på sin frukost och det fanns någonting fascinerande med det – jag tror liksom aldrig att jag varit så nära the wild life haha. Vilken respekt man får.

Efter några timmar var vi tyvärr tvungna att röra oss tillbaka till huset där en sista frukost väntade. Sedan började den 36 timmar långa resan hem igen.

Och här har ni det fantastiska team som jag gjorde den här resan tillsammans med. Det är häftigt, för när man reser såhär intensivt kommer man varandra väldigt nära. Nästan syskonlikt. Man delar på filtar när temperaturen är låg, man lär sig när någon är hungrig, man förstår rörelsemönster och humor.

Från höger får ni nu en liten presentation av gänget:
Emil, som är bror till Wilma och driver youtube-kanal tillsammans med henne. Han har en nyfikenhet som går hand i hand med känslan av att hela världen ligger under ens fötter. Driven, fokuserad och med ett stort leende på läpparna. Jag ser fram emot att följa hans karriär för jag är övertygad om att den kommer bli spännande.
Thomas, som jobbar på Maria Nila och skrattar på mitt favoritsätt i hela världen. Min farfar och Sam skrattar på samma sätt, man blir verkligen GLAD av deras skratt. Thomas är rolig utan att alltid veta om det och ärlig på ett sätt som är befriande. Hans nära kan skatta sig lyckliga.
Andrea, som en syster. Det slog mig på resan att hon är sinnessjukt roligt. Jag går liksom runt och småfnissar omkring henne. Hon kan vara stenhård och bränna av ett monsterleende inom loppet av två minuter. Businessminded som få i hennes ålder, men också trygg och självsäker.
Wilma, så imponerad av henne. Hon vet vad hon vill och skapar content som är 100% dedikerat. Hon kan sin målgrupp och är inte rädd för nya utmaningar. Det märks att hon och Emil är ett radarpar. Hon är snäll, alltid glad och lätt att ha att göra med, vilket låter som en självklarhet men inte alls är det när man reser på det här sättet i jobb. Ett proffs.
Alex, som också jobbar på Maria Nila. Först och främst är jag ständigt imponerad över hur de tar Maria Nila framåt i utveckling hela tiden, ständigt, inte bara för varje år utan för varje vecka. Insatsen är ju att ge allt man har i sitt jobb, men vinsten är också ganska cool. Att se ett företag växa och gro, hamna där man vill, komma dit man har drömt om. Det märks att Alex har haft en viktig del i den resan. Han är ett nöje att jobba med – alltid positiv, proffsig och lösningsorienterad. På kvällarna brukade vi sitta ute och prata om livet, relationer, karriären och vad som egentligen är viktigt. Älskar nya vänner som man kan göra det med.

Och så var vi vid slutet – resan är över men ni kommer såklart att få mer. Produktionsteamet kommer att skicka sitt material som jag kommer att skapa inlägg av i mina kanaler inom kort! Ser så mycket fram emot att visa er lite rörligt också från resan.

Puss!

  1. Åh vilken upplevelse! Jag och sambon åker till Sydafrika i september och har tre heldagar inbokat på en safari-resort en bit utanför Port Elizabeth. Längtar något helt sinnessjukt!

  2. ok kanske inte den mest intelligenta kommentaren till detta inlägg men assååå han alex, hur snygg?! är han singel och hur kan jag isåfall bli tillsammans med honom 😉

Välkommen att kommentera! Kommentarer godkänns vardagar kl.08-18 av en moderator innan publicering.

Tänk gärna efter en extra gång på hur det kan uppfattas när du framför kritik. Här inne visar vi respekt. Vi önskar gärna att kritik framförs med ditt riktiga namn och mejladress.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

sub archi