Godmorgon och en sommaroutfit

 

Innehåller annonslänkar: Baddräkt från Toteme, shorts från Adoore (liknande), sandaler från Flattered x Michaela, solisar från Celine (budgetvariant)

Såhär såg jag ut i onsdags kväll i Hoedspruit, när vi kom tillbaka till huset vid fem och njöt av solnedgången med varsin öl. Det här är tre nyckelplagg i min garderob i sommar. Baddräkten är ljuvlig, shortsen sitter som en smäck och mina sandaler i den här brända orangea färgen är sååå fina till solbruna fötter.

God morgon förresten! Jag är faktiskt uppe med tuppen, energin från förra veckan håller i sig. Ska strax iväg på dagens första möte – passar på att slå ihop det med frukost på Broms. Mysigt. Ha en härlig dag så hörs vi senare!

 

  1. Hej Michaela! Lyssnar på avsnittet från Ofiltrerat där du gästar just nu & fick bara en enorm känsla av att vilja ge lite kärlek. Jag blev förkrossad över din liknelse att gå till jobbet & ständigt få höra de kommentarer som du får här inne. Jag hoppas du ändå vet hur många vi är som uppskattar dig, dina böcker, podden med Hamilton & ditt bloggande. Jag följer dig bara av och till men till och med jag kan känna genom orden på skärmen som du skriver vilken varm & snäll människa du är. Låt inte hatarna vinna. Du är fantastisk & ingen annan skulle kunna vara Michaela Forni som du kan. Stor kram <3

Välkommen att kommentera! Kommentarer godkänns vardagar kl.08-18 av en moderator innan publicering.

Tänk gärna efter en extra gång på hur det kan uppfattas när du framför kritik. Här inne visar vi respekt. Vi önskar gärna att kritik framförs med ditt riktiga namn och mejladress.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

sub archi