WEEKLY PLANS

Hej bästa ni,

Jag trodde att jag skulle vara tröttare idag än vad jag är. Trots en intensiv vecka förra veckan så märks det att jag gick upp 05 varje morgon + fortfarande går på moln efter alla upplevelser. Jag vaknade med ett leende på läpparna.

Det blev inte sämre av att jag kom in till kontoret och märkte att Theres styrt upp ett gäng  lösa trådar som har hängt över mig kring några samarbeten när jag var borta. Nu känner jag mig på banan och redo att gasa sista tre veckorna innan sommarlovet börjar för alla.

Ska vi kika på veckan?

Måndag: Kontorsjobb och yoga. Drömmåndag.
Tisdag: Möten, podda, förbereda podden inför sommaren och skriva lite bok förhoppningsvis.
Onsdag: Inspelning med NIVEA och avslutning på min Healing Yoga-kurs <3
Torsdag: Frisörtid, plåtning och sommarfest med kontoret!
Fredag: Ev. inspelning med en samarbetspartner samt några möten och en del jobb som ska spikas innan helgen.

  1. Hej! Jag har läst din blogg sedan rar-tiden och vill bara tacka för allt du gett till oss läsare av dig själv genom åren. Nu till min (kanske lite knasiga?) fråga. Du har flera gånger skrivit att du och D har lite olika syn på hur en frukost kan se ut. Detta är något som jag reagerat över och också något som väckt en fundering hos mig. Jag undrar, vad menar du egentligen med det? Hur olika syn kan man ens ha på nåt så simpelt som frukost?

Välkommen att kommentera! Kommentarer godkänns vardagar kl.08-18 av en moderator innan publicering.

Tänk gärna efter en extra gång på hur det kan uppfattas när du framför kritik. Här inne visar vi respekt. Vi önskar gärna att kritik framförs med ditt riktiga namn och mejladress.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

sub archi