Torsdag och champagnebrunch

Hej mina bästa,

Vilken torsdag! Jag hade möten hela förmiddagen som faktiskt både gick och kändes riktigt bra – älskar när det händer. Klockan elva tog jag hissen upp till Dagmar-sviten på Diplomat där Elsa hade bjudit in till champagnebrunch tillsammans med Alexandre Bonnet vars champagne hon har designar en förpackning till. Hur kul samarbete! Orkar inte ens.

När jag kom dit ställde jag mig på balkongen med Petra och Sandra för att prata balkonger och galna grannar. Mitt i stunden kom en känsla av tacksamhet över mig. Ibland är vårt jobb extremt socialt krävande, men det finns också stunder då det bara är riktigt riktigt roligt. Som idag på en champagnebrunch.

Jag var i alla fall tvungen att springa där ifrån sen för att hinna till poddstudion. Jag och Hamilton pratade spöken part two…

… och nu sitter jag hemma och är helt jävla livrädd! Haha! Ni måste lyssna på söndag.

Frågor med Forni kommer upp ikväll och ni kan även följa kvällens middag på min Instagram. En dekoratör knackar strax på här hemma för att fixa i ordning lägenheten inför ikväll. Gud så trevligt det ska bli!

  1. Åh vilken snygg klänning ? Var kommer den ifrån?
    Vill också passa på att tacka för en trevlig, tänkvärd och inspirerande blogg!

Välkommen att kommentera! Kommentarer godkänns vardagar kl.08-18 av en moderator innan publicering.

Tänk gärna efter en extra gång på hur det kan uppfattas när du framför kritik. Här inne visar vi respekt. Vi önskar gärna att kritik framförs med ditt riktiga namn och mejladress.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

sub archi