Se hit Göteborg – Modeloppis i helgen!

Hallå!

Ibland får jag kommentarer om att det är så tråkigt att modeloppisarna och sånt alltid sker i Stockholm – vilket jag förstår! Därför blev jag så glad när Make it Last mejlade mig om deras modeloppis som är i Göteborg nu i helgen.

Jag kommer inte att vara på plats själv, men jag har rensat ut fyra stora kassar med kläder och skor som Make it Last kommer att sälja åt mig på plats. Det är mestadels sommarkläder av olika slag, ett helt gäng olika sommarklänningar och de flesta ligger på 100kr styck. Gå dit och fynda fina sommarkläder, skor, accessoarer mm. om du är sugen!

Lördag den 2:a juni kl 12-17 på Auktionsverket Kulturarena.

Puss!

  1. Tror inte de som som kommenterat menar Stockholm, Göteborg eller växsjö 😉 där är ”allt” i alla fall. Skulle vara kul med nått liiiite mer oväntat (Norrland såklart)

Välkommen att kommentera! Kommentarer godkänns vardagar kl.08-18 av en moderator innan publicering.

Tänk gärna efter en extra gång på hur det kan uppfattas när du framför kritik. Här inne visar vi respekt. Vi önskar gärna att kritik framförs med ditt riktiga namn och mejladress.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

sub archi