Poolfest och mors dag-firande

Hej och välkomna till min lördag på landet. Jag var andre kvinna upp vid 10-tiden, Linn var som vanligt först redan vid 08. Vi gick upp och gjorde i ordning frukost till alla, sen la vi oss vid poolen.

När klockan slog lunch serverades det bloody marys till alla som ville ha.

Min bikini är ny och kommer ifrån Ganni/Wakakuu!

Hej alla gulliga tjejer!

Till lunch lagade Mattias och D fiskknyten till hela gänget. MUMS så gott det var.

Sen satte D på ”Din tid kommer” med Håkan Hellström och då blev det poolfest som höll på i typ fem timmar efter det. Jag ÄLSKAR den låten. Första versen är ett av mina favoritstycken i svensk musik.

Jag har letat sen jag var liten
Efter stigen till toppen av världen
Mamma sa: ”Lille bastard
Du är en gåva från en prins på genomresa
Gör nåt jag aldrig klara’

Stig till toppen av världen där änglar leker
Res dig efter varje smäll, du har en ängel på din axel
Din tid kommer, din tid kommer”

Det är något med Håkans kraft i hans röst när han sjunger det här. Hur han tar i när han säger ”RES DIG efter varje smäll, du har en ängel på din axel”. Om jag och D delar kärlek till något stycke extra mycket, så är det detta.

Mitt i allt radades det upp för gruppbild. Detta gäng alltså <3

Sen flyttades festen till jacuzzin där vi skvätte ner varandra och skriksjöng tills klockan blev 21. Linns leende på den här bilden <333 SMÄLLER AV

Jag höll igång på lördagen fram till 01 innan jag kastade in handduken och kröp ner i sängen. När jag vaknade i söndags var jag först som vanligt tillsammans med Linn, så vi dukade fram helgens andra frukost som vi åt ute i skuggan.

Alltså, kolla vilken magisk plats på jorden <3 Sjukt tacksam över att vi får dela den här ljuvliga platsen med Linn och Mattias, att dom är så generösa med det dom har. Bästa dom.

Efter frukost skrollade jag på Instagram och såg att min vän Elcim lagt upp denna fina mors dag-text. Det var så fint, det hon skriver om att hon har haft många mammor i sitt liv och att moderns kraft kommer från alla kvinnor, oavsett om man är en mamma eller har en mamma eller inte alls.

Efter en heldag vid poolen tog jag mig bort till Hammarby Sjöstad där det vankades mors dag-middag för lilla bästa mami!

Vi åt på Göteborg i Sjöstan och det blev vit sparris till förrätt.

Och en toast skagen till varmrätt. Rekommenderar alla människor att dricka äppelmust med mycket is när det är varmt ute!

Sen tog jag en DriveNow hem, jag är alltid så nervös över fickparkering (eller att ens hitta en parkering) i stan, speciellt när jag kör DriveNow som kostar per minut (stressfaktor 100 haha). Men nu hittade jag en ganska snabbt och kom in riktigt fint på första försöket. Var så stolt :)))

  1. Älskar din blogg!

    Jag vet ju desdutom att du har en del förflutet inom den psykiska ohälsan, något som jag skriver mycket om på bloggen. Ta gärna en titt och kommentera något! Skullw bli hemskt glad!

    Ni andra som känner er intresserade får givetvis också läsa och kommentera.

    http://www.konstenattvaramanniska.se

Välkommen att kommentera! Kommentarer godkänns vardagar kl.08-18 av en moderator innan publicering.

Tänk gärna efter en extra gång på hur det kan uppfattas när du framför kritik. Här inne visar vi respekt. Vi önskar gärna att kritik framförs med ditt riktiga namn och mejladress.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

sub archi