Balkongsäsong!

Balkongtiderna är här! ÄNTLIGEN! Som ni vet flyttade vi ut på balkongen för ett par veckor sen. Vissa tycker att balkong är onödigt för att man ändå inte kan vara på den så mycket om man bor i Sverige. Det är förvisso sant, men att den är onödig? Aldrig! Vi älskar vår balkong och nyttjar den hela tiden så fort vädret tillåter. I framtiden drömmer jag om en terrass, men så länge njuter jag av vår fantastiska lilla balkong.

Förra året köpte vi ju allt nytt till balkongen förutom loungemöblerna. Jag tycker att balkongen förtjänar sin beskärda dos av kärlek varje ny säsong och även i år tänkte jag piffa till balkongen ytterligare!

Vårt lilla bord i naturmaterial kommer från IKEA, stolarna fyndade D via en grossistförsäljare, marmorbordet är från Posh Living, ljusslingan från Granit och loungemöblerna från Rusta om jag inte minns helt fel!

Annonslänkar: Skärmvägg | Glaskupa | Kudde | Korg | Bord | Kruka | Vattenkanna | Hängstol

Här kommer lite balkonginspiration. Jag är ute efter fina filtar, växter i mängder, mysiga kuddar och så funderar jag på att köpa en sån där värmegrej av något slag – har ni några tips?

Mmm balkong. Livets grej.

  1. Mysigt ni har det på balkongen! Tycker inte balkongen är onödig, skulle kunna leva där årets soliga dagar. Problemet är att vi har världens minsta så vi hittar inget fint, bekvämt möblemang som passar. Får drömma mig bort till er mysiga vrå istället 😊
    Till något helt annat, ligger efter i er podd och lyssnade precis på svdnittet Målvaktsteorin och påmindes om att du för en tid sedan var på väg att sluta blogga. Hur är klimatet i bloggen nu? Hoppas innerligt att det blivit bättre och att du slipper de negativa och elaka kommentarerna. Att de som skrivit elaka saker fick sig en tankeställare. Du behöver inte svara om det är en känslig fråga och jag hoppas inte jag påmint om något du förträngt.
    Jag älskar din blogg, podd, bilder osv osv för det ger mig så mycket! Allt från inspiration till nyttiga tankeställare ❤️

  2. Pelargoner pelargoner pelargoner 😍😍

    Något till annat:
    Det här med barn. Det är inte säkert att alla vill ha barn. Jag är lika gammal som dig. Tror jag. Jag är 28 år gammal och vet du? Jag vet inte om jag vill ha barn!!! Känner ingen press från min man. Han stöttar mig i om vi får barn eller inte. Det är jag som bestämmer. Denna värld är mörk. Finns redan massor av människor på denna jord. Det känns som du också kanske har dessa tankar i smyg. Eller?

  3. Tack finaste tjejer för en fantastisk podd! Det är så otroligt mysigt att lyssna på er, som att bli omfamnad av det snällaste och mjukaste för själen. Ni verkar vara så ödmjuka och bra personer, och det genomsyrar i era avsnitt. Ville bara säga att ni gör ett så viktigt och fint jobb<33 Trevlig helg

  4. Du kanske har svarat på frågan tidigare men var är era stolar på balkong ifrån? Älskar att man får en känsla av franskt brasserie när man ser de!
    Du är bäst, snälla sluta aldrig blogga för du är min största inspirationskälla!! Kramar

  5. Har precis piffat upp min balkong och är jättenöjd. Var på IKEA och köpte en låda som jag målade för att nu ha ett minijordgubbsland där.

  6. Håller med dig, älskar balkong! Uppväxt i hus så att åtminstone ha en balkong till lägenheten gör att det känns lite mer fritt och mindre instängt. Så mysigt nu när man kan sitta där hela dagarna 🙂

  7. När jag bodde i Stockholm hyrde jag en lägenhet i stan där min hyresvärd hade stående infravärmare som man lätt kunde plocka fram ur garderoben och plugga in. Inte alltid man vill ha dom framme eller fastmonterat då det inte är speciellt snyggt, då är de perfekt att kunna ta fram när det behövs! Lycka till!

Välkommen att kommentera! Kommentarer godkänns vardagar kl.08-18 av en moderator innan publicering.

Tänk gärna efter en extra gång på hur det kan uppfattas när du framför kritik. Här inne visar vi respekt. Vi önskar gärna att kritik framförs med ditt riktiga namn och mejladress.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

sub archi