Världens godaste pasta och farmors träningskläder

I fredags landade vi precis lagom till lunch. Nonna och nonno har köpt en ny lägenhet som ligger mer centralt i Rimini, så vi började med en rundtur innan våra kusiner kom över för att äta lunch tillsammans.

Tortellini <333

Efter tortellinin blev det vitello tonnato med någon grönsak jag inte har sett tidigare. Såg ut som sjögrässallad? Mycket god i alla fall.

På eftermiddagen spelade jag och Timmy yatzy på balkongen. Det blev ett gäng vändor under dessa dagar hehe…

I lördags tog vi det lugnt hela förmiddagen och sen var det dags för helgens höjdpunkt – lunch på Delinda! Delinda är ett av våra favvoställen i Rimini, det är en enkel restaurang vid en stor väg som serverar tagliatelle con ragu e piselli (köttfärssås och ärtor). Den var stängd för renovering förra året men nu var den tillbaka – riktigt fin dessutom! Om man jämför med hur den såg ut innan haha. Vissa ställen vi äter på i Italien ser inte mycket ut för världen, men maten är helt otrolig. Delinda är ett sånt ställe, men nu hade det faktiskt blivit himla fint.

VÄRLDENS godaste mat.

Efter lunchen hängde vi på stranden och på kvällen var vi hemma hos min kusin Denise och hennes kille Matteo för god mat och dryck.

I söndags gick jag och Timmy en powerwalk längst med stranden, det var halvmaran så vi hejade på ordentligt! Fasiken vad imponerad jag är över alla som springer lopp alltså, så starkt jobbat.

Jag hade på mig min farmors träningskläder för hade inte med mig några egna haha. Limoncello-gult sett från Champion, det var faktiskt inte så tokigt. Sulan lossnade dock på skorna när jag gick, de sjöng på sista versen, så dagen efter åkte jag och Timmy för att köpa ett par nya till nonna. Det blev ett par superfina från Nike i överraskningspresent till henne. Och en solros för det älskar vår farmor 🙂

Nu måste jag boarda plan nummer två här i Munchen, fler bilder kommer senare!

Välkommen att kommentera! Kommentarer godkänns vardagar kl.08-18 av en moderator innan publicering.

Tänk gärna efter en extra gång på hur det kan uppfattas när du framför kritik. Här inne visar vi respekt. Vi önskar gärna att kritik framförs med ditt riktiga namn och mejladress.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

sub archi