WEEKLY PLANS

Jag har fått tillbaka en jobblust senaste tiden som jag har saknat. Kan det vara så enkelt som att det är vädrets påverkan? Saker börjar kännas roliga igen. Det är såklart inte bara vädret, det handlar ju även om att jag har ändrat sättet jag jobbar på en del. Tänkte skriva lite mer om det här med att tappa lusten för mitt jobb och hur jag har tänkt för att rikta om. Men det får bli vid ett senare tillfälle.

Såhär ser veckan ut!

Måndag: Morgonjobb från balkongen, strandhäng hela dagen och lunch på en skaldjursrestaurang nere vid havet. Till middag äter vi pizza med min faster, mina kusiner och deras respektive.
Tisdag: Reser hem från Italien, ganska skönt med en resdag för jag har en del offline-jobb att röja undan. Avtal och sånt mindre roligt… landar vid middagstid och ska krama sönder min man.
Onsdag: Kontorsjobb, jag har saknat kontoret! Spela in poddisen, gå på yogakurs.
Torsdag: Kontorsdag och möten. Jag har ett superroligt lunchmöte som ni får höra om i slutet på veckan om allt går vägen. På eftermiddagen har jag en plåtning med Wakakuu, samarbetet vi gjorde i september verkade vara så uppskattat så vi kör ett liknande upplägg nu i maj!
Fredag: Frukost med Alexia, möten, lunch med Jossan för att planera en jobbgrej (och träffa hennes nya hundvalp!). På eftermiddagen väntar en stor plåtning med Nivea.


Bildkälla

 1. Hej!

  Har en fundering angående dina samarbetspartners och hur det funkar med att samarbeta med två liknande företag (eller iaf liknande produkter). Du gjorde ju inte allt för länge sen ett samarbete med Aco om solskydd, och någon månad tidigare det ett liknande samarbete med piz buin, även det om solskydd. Hur ser dina samarbetspartners på att du gör samarbeten om produkter som är så pass liknande? Och hur ser du på det?

  Är lite nyfiken på hur du ser på detta då just solskydd kanske inte är en produkt man använder så ofta utan mer på semester, och just dessa två exempel ändå var väldigt snarlika både marknadsföringsmässigt och produktmässigt. Skapar för mig som läsare en känsla av att samarbetena kanske inte är så genuina och något du faktiskt rekommenderar, utan att du gjort dessa samarbeten mer för det kommersiella syftet. Vad är dina tankar om detta?

 2. Hej! Jag får uppfattningen att du både ser upp till men även umgåtts litegrann med isabella o är drf nyfiken på hur du ser på granskningen av henne?

 3. Bästa forni! Har ett litet kul ämne till er podd som är lite likt när ni gjorde 16 personalities!
  Såg på Sandras blogg att massor tipsade om att göra ett fullt horoskop här http://www.astro.com
  Vore ju så kul om ni gjorde det ich berättade om resultaten och vad det innebär, exempelvis så är ju ascendenten och måntecknet superviktigt för ens personlighet men även descendenten (ens inre jag som endast de allra närmaste få se och man dras ofta till en partner som har dessa sidor)

  Här är även alla husen förklarade, hur man är hemma, i sociala sammanhang, filosofier etc
  http://www.astrologi.nu/horoskop/24-horoskop-husen.html

  Det ni behöver veta är när och var ni är födda samt vilket klockslag

  Puss och ha en fin tisdag❤️

Välkommen att kommentera! Kommentarer godkänns vardagar kl.08-18 av en moderator innan publicering.

Tänk gärna efter en extra gång på hur det kan uppfattas när du framför kritik. Här inne visar vi respekt. Vi önskar gärna att kritik framförs med ditt riktiga namn och mejladress.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

sub archi