Världens bästa reseprodukter från Maria Nila

INLÄGGET ÄR ETT BETALT SAMARBETE MED Maria Nila

Visste ni att Maria Nila tillverkar sina ljuvliga produkter även i reseformat? Har ni sett något gulligare, det har inte jag!

Alla deras schampo, balsam samt stylingsprayer och torrschampo finns i reseformat och är perfekta att ta med sig när man ska iväg. Oavsett om man ska vara borta länge, eller bara en weekend, så passar de utmärkt i bagaget.

Här ser ni de olika serierna av schampo och balsam som finns (alla finns i full size också!), så att man kan köpa med sig den serien som passar bäst för ens behov under resan.

När jag ska iväg på solsemester brukar jag ta med mig Colour-serien och om jag ska vara borta i en vecka eller mer så tar jag även Silver-serien. Colour-serien är för att bibehålla min färg i håret trots sol och bad medan Silver-serien hjälper till att hålla det solgula håret borta.

Om man ska iväg till länder med ett annat vatten än vad vi har här i Sverige kan jag varmt rekommendera Repair-serien som tar hand om och förebygger skadat hår. Jag kan själv känna att håret blir rätt risigt när jag duschar i t.ex. USA och då är den här typen av schampo och balsam en riktig räddare.

Nu när jag ska till Italien är dessa två produkter självklara i handbagaget. Torrschampot följer med mig var jag än går i världen och styling sprayen är en perfekt spray för att hålla håret på plats tycker jag!

Jag älskar att Maria Nila har gjort en neccessär i återvunnet material som man kan förvara reseprodukterna i.

Jag vet att jag har sagt det här förut, men jag vill ändå berätta hur otroligt stolt jag är över att vara ambassadör för ett så bra företag som Maria Nila. De har verkligen hjärtat på rätt ställe och om några veckor ska vi iväg på en resa tillsammans som jag tror att ni kommer älska att få följa med på via mina kanaler!

Reseförpackningarna är även perfekta att ha i handväskan till vardags eller på skrivbordet när det behövs en quick fix under dagen (eller när man ska vidare direkt efter jobbet!).

Sist men inte minst ♥
Om ni anger rabattkoden resa25 så får ni 25% på allt hos marianila.com! Alla deras produkter är 100 % veganska, producerade i Sverige och klimatkompenserade. 

 

 1. Hej Michaela!

  Jag har länge följt din blogg och gillar den och dig väldigt mycket. Du verkar vara en väldigt fin person. Jag tänkte ställa en fråga, kanske till frågor med forni och jag hoppas jag får fram den på rätt sätt.

  Jag skulle vilja veta vad du anser om influencers och konsumtionshets. Jag vill verkligen inte att detta ska låta dömande på nåt sätt utan är genuint nyfiken på din tanke om det. Jag har börjat avfölja fler och fler influencers eftersom jag känner att jag blir så trött av all reklam och alla samarbeten, trött och stressad eftersom jag känner en press att leva upp till det. Men det skulle jag aldrig ha råd med och då jobbar jag ändå heltid. Det gör mig bekymrad över alla yngre tjejer och kanske killar som måste känna den pressen ännu mer. Pratar man om detta på nåt sätt i influencer världen? Min upplevelse är också att när man tar upp detta så får man skit för att man ”inte stöttar hårt arbetande kvinnor”.

  Gud vad jag hoppas att detta kommer fram på rätt sätt för jag vill inte vara negativ eller dömande. Är som sagt bara genuint nyfiken.

  Kram Joanna

 2. Åh vad jag blev sugen på att resa nu! Och supergulliga produkter – perfekta att resa med 🙂

 3. Fina du!
  Så söta flaskor, riktig bra tips!
  Fråga på något annat, var kommer den coola väskan ifrån?
  Kram

 4. Hej! Maria Nila har så fina produkter, fint samarbete av dig också 🙂
  Jag har precis köpt en sån reseförpackning av deras torrschampo, men uppfattade senare det som att jag inte alls kan ha den i handbagaget, pga ett sånt brandfarligt märke där bak?

 5. Jag vet att du tjänar pengar på samarbeten men sista tiden känns det som att det nästan bara varit samarbeten? Känns iaf som det är mkt mer än andra bloggar. Börjar nästan kännas som att läsa ett reklamblad, inte en blogg.

  1. Jag känner tyvärr likadant. Det känns som om gå in på en sida med bara reklam nu för tiden, vad händer? 🙁

Välkommen att kommentera! Kommentarer godkänns vardagar kl.08-18 av en moderator innan publicering.

Tänk gärna efter en extra gång på hur det kan uppfattas när du framför kritik. Här inne visar vi respekt. Vi önskar gärna att kritik framförs med ditt riktiga namn och mejladress.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

sub archi