Veckan i bilder: pepp, drömfrukostar och inspirerande samtal

Min vecka började med att jag såg att Awa hade lagt upp denna instastory och blev helt VARM i hjärtat. Det finns ingenting roligare än när folk visar uppskattning för podden. TACK!

Sen testade jag en ny kokosyoghurt som var mycket god (kokos är min favvoyoghurt när det kommer till det veganska utbudet). Men 25 kronor för en sån här liten burk som knappt räcker för EN frukost… det är fan för mycket alltså.

I tisdags testade jag Mathems nya sajt (det kommer att komma upp på Instastories i nästa vecka). De hade glasögon som sedan kunde läsa av var jag la blicken på skärmen någonstans, så fick jag handla olika grejer på nya sajten och sedan kommer de kunna se i efterhand var jag tittade någonstans = mer förståelse i hur en användare tar till sig nya sajten. Så kul! Älskar tekniken. Sajten släpps inte förrän efter sommaren men det tar lång tid när det är en så stor sajt.

I onsdags åt jag den här drömfrukosten med Theres och Carro. Det har varit några stressiga månader så vi behövde landa lite tillsammans. En riktigt mysig stund var det.

Efter frukosten plåtade vi lite!

Och i onsdags kväll åt jag middag med min bästa William <3

Bella la upp denna bild – yey! Mina skor i skyltfönstret på Rizzo – så stort! Måste ibland nypa mig i armen för att förstå att min helt egna design finns på typ Rizzo, NK etc.

I torsdags åt jag frukost med Jennie och Erika som jag gjorde Healing Hearts tillsammans med. Vi planerade för framtida Healing Hearts-mornar.

Det blev gröt och massa inspirerande samtalsämnen. Gick där ifrån med en känsla av tacksamhet. När man ger får man så otroligt mycket tillbaka av livet och det är fantastiskt.

  1. Har du sett att Scorett säljer en ”kopia”? Man vet att man har lyckats när kedjorna snor ens design 😉https://www.scorett.se/dam/skor/sandaler/sarai-3

Välkommen att kommentera! Kommentarer godkänns vardagar kl.08-18 av en moderator innan publicering.

Tänk gärna efter en extra gång på hur det kan uppfattas när du framför kritik. Här inne visar vi respekt. Vi önskar gärna att kritik framförs med ditt riktiga namn och mejladress.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

sub archi