Inspiration: Vårkläder i mängder!

Innehåller annonslänkar

Kavaj | Slip ins | T-shirt | Jeans | Solglasögon | Korgväska

Det här är en av mina favoritlooks för våren redan. Jag tror att för mig, som aldrig varit en jeanstjej, är det som att bli nykär. För andra kanske jeans är det tristaste i världen men eftersom jag levt i svarta byxor i hundra års tid är jag numera förälskad i denim. Jeans och vit överdel = tio poäng! Matcha med korgväska för extra bra vårlook.

Kavaj | Slip ins | Jeans | Knytkavaj | Slip ins | Linne | Jeans | Kavaj | T-shirt

Jeans, vit överdel och svarta skor är ett säkert kort. Att slänga på en kavaj på jeans och t-shirt looken tillsammans med ett par slip ins är så fint tycker jag! Den rutiga kavajen är ju superfin men jag gillar den klassiska vita och de lite mer pastelliga också.

Byxor | Tröja | Halsduk | Boots | Väska

Den här looken älskade jag att ha på mig när vi var i Palma. Det är så fint med grönt på våren! Lika bra att blomma ut rent klädmässigt som hela naturen gör när våren är på ingång. De vita stövletterna här ovan är mina nya favoriter som jag klickade hem innan Palma. De är sjukt sköna och jag älskar träklacken!

Rosa tröja | Jeans | Gul tröja | Kostymbyxor | Blå tröja | Byxor 

Vita byxor matchat med en färgglad tröja går alltid hem. Favoritfärger till vitt just nu: ljusblått, gult, grönt. Och lila!

Ljusblått ♥

Alltså: jeans och vit överdel + en kavaj och slip ins är vårens bästa vardagsuniform. Vita, utsvängda byxor med en färgglad tröja funkar både till vardags och fest, byt till klackar när klockan slår aw så är du redo! Och mina favvofärger just nu är inte svåra att ana utifrån färgerna ovan – ljusblått, gult, grönt… mums! Ut och gör den här lördagen nu!

Välkommen att kommentera! Kommentarer godkänns vardagar kl.08-18 av en moderator innan publicering.

Tänk gärna efter en extra gång på hur det kan uppfattas när du framför kritik. Här inne visar vi respekt. Vi önskar gärna att kritik framförs med ditt riktiga namn och mejladress.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

sub archi