Inspirera och inspireras på Bonusway

Jag har använt Bonusway sen det lanserades i Sverige 2015, för det är också så länge som jag har varit ambassadör för dem!

Om ni vill kan ni se vårt första stora samarbete, en reklamfilm som gick på tv i hela Sverige under en vår, här (klick!). Perfekt för dig som inte känner till Bonusway och vill få en snabblektion i sajten på en minut! Jag ser så liten och oskyldig ut där haha, och Bonusway hette Bonusbay vid den tidpunkten.

Nåväl, nu ska vi inte prata dåtid utan framtid.

Bonusway har nämligen en nyhet inför våren och sommaren där man som användare kan gå in och skapa egna teman inne hos dem. Tänk typ Pinterest-mappar fast du istället för inspirationsbilder från nätet lägger in saker du hittar hos webshoparna som du vill ha eller vill tipsa andra om.

Jag shoppar alltid via Bonusway för att få pengar tillbaka på mina köp, det spelar ingen roll om det är resor eller en ny klänning. Det roliga med deras nya funktion är dock att jag kan spara fina saker i mina olika teman så att jag enkelt kan få en överblick av mina favoriter i butik just nu, men också tipsa andra om saker jag tycker om!

Just nu har jag fyra olika teman uppe: Sommarens tillställningar, Sommaroutfits, Presenter och Inredning. I dem har jag lagt ett gäng olika favoritsaker som gärna hade fått flytta hem till mig. Just ”Sommarens tillställningar” är extra välfylld eftersom jag har en hel del fester i sommar men också för att det är många som frågar om tips inför bröllop, midsommar etc. Klänningarna som ligger i det temat får mig att tappa andan hehe, Gud så mycket vackra sommarklänningar det finns i butik just nu.

Det vore jätteroligt om ni gick in på Bonusway och gjorde era egna teman – hashtaga gärna #Fornisfavoriter om det är något ni tror att jag skulle tycka om, så ser jag och alla andra det som klickar på hashtagen!

Titta på filmen ovan för en tydlig video på hur du skapar dina teman. Om du inte är medlem ännu tar det en sekund att signa upp sig och det gör du här (klick!).

Välkommen att kommentera! Kommentarer godkänns vardagar kl.08-18 av en moderator innan publicering.

Tänk gärna efter en extra gång på hur det kan uppfattas när du framför kritik. Här inne visar vi respekt. Vi önskar gärna att kritik framförs med ditt riktiga namn och mejladress.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

sub archi