WEEKLY PLANS

Hej gullisar!

Den här förmiddagen svepte förbi på två minuter känns det som. Jag tog det lugnt i helgen och vaknade klockan åtta i morse, utvilad, så skön känsla. Hoppade i yogakläder och åt frukost på kontoret. Jag ska försöka boosta kroppen med bra grejer denna vecka, nu när våren har kommit är det lätt hänt att rosévin och utemat blir min enda kost så jag ska se till att ge kroppen ordentligt med näring och energi mellan alla uteserveringsstopp.

Jag sitter med typ tre stora projekt som jag håller på och fixar med för tillfället, det är mycket som ska gå i lås och innan maj är här hoppas jag på att ha satt stommen för samtliga grejer. Förutom det har jag jobb upp över öronen + massa roliga event och kampanjer inbokade. Dessutom ska sommaren spikas – innan veckans slut!

Nu gasar vi!

Måndag: Kontorsmåndag. Yoga på lunchen och efter jobbet ska jag faktiskt göra botox mot min spänningshuvudvärk. Jag är så nervös! Det ska tydligen ta några veckor innan det slutgiltiga resultatet känns och jag lovar att skriva ett utförligt inlägg om det då.
Tisdag: Jobba hemifrån och sen har jag planeringskväll för ett projekt jag håller på med.
Onsdag: Fotografering och intervju hos Valerie till ett reportage för Daily Forni – det ska bli så kul att hälsa på hemma hos henne och få dyka in i hennes kreativa värld. Sedan väntar en till fotografering, möten och yoga.
Torsdag: Spela in podd, lunchmöte och på kvällen har jag min workshop tillsammans med Fundler och Raw Clarity! Ska bli så kul att träffa några av er där – ser fram emot en inspirerande workshop tillsammans.
Fredag: På morgonen håller jag och Jennie i vår Healing Hearts-morgon där alla intäkter går till välgörenhet. Platserna tog slut på bara några dagar så jag ska se om vi kan göra något större med det framöver – beroende på hur det går på fredag såklart 🙂 På eftermiddagen ska jag, Mathilda och Petra gå och testa bröllopsklänningar hos Elsa – jippi! Vilket avslut på veckan <3!

  1. Hej Michaela! Tänkte slänga in en fråga som relaterar till detta inlägg lite. Har noterat att du ofta ”lånar” bilder från pinterest till dina inlägg och undrar lite hur du ser på lagar som copyright. Pinterest och google är ju inte bildbanker där man bara får hämta bilder hur som helst, och man bryter ju mot upphovsrättslagen om man publicerar bilder på sin blogg utan att först fråga fotografen. Detta är inte tänkt som en pekpinne eller något, utan är genuint nyfiken på om detta är något du helt enkelt struntar i eller om du använder creative commons-bilder (isåfall ber jag om ursäkt!). Vet att det finns andra bloggare som har åkt fast för bildstöld och tänker att det är så onödigt. Hur som helst, tycker mycket om din blogg och hoppas att du tar denna kommentar på rätt sätt. Kram!

  2. Varför testar du inte akupunktur mot din huvudvärk istället. Botox låter ju bara som något som bedövar men inte kommer åt det onda. Akupunktur är ju magiskt. Visste du att det finns akupunkturer som akupunkterar under öppna hjärtoperationer istället för narkos i Kina? Många väldigt kända idrottsmän svär vid akupunktur för sina skador och säger att det är fantastiskt för deras läkning och återhämtning. Akupunktur känns ju som motsatsen mot botox, en öppnar nerverna och meridianerna och den andra är ett nervgift.. bara en tanke eller tre 😉

Välkommen att kommentera! Kommentarer godkänns vardagar kl.08-18 av en moderator innan publicering.

Tänk gärna efter en extra gång på hur det kan uppfattas när du framför kritik. Här inne visar vi respekt. Vi önskar gärna att kritik framförs med ditt riktiga namn och mejladress.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

sub archi