The Daily Look: Friday

Innehåller annonslänkar: Byxor från Theory, kashmirtröja från Soft Goat, jacka från Stylein, klocka från Triwa, väska från J.W. Andersson, solglasögon från Gucci

Kan ni säga hej till min nya tröja i världens finaste gula färg? Färgen heter ”Limoncello” och jag är kääär. Vill bara ha på mig den varje dag (har iof haft på mig den hela helgen hehe).

Såhär såg jag ut både i fredags och lördags på dagen! Kände mig väldigt vårtjusig. Äntligen kan man börja använda sina ljusa kläder mer.

 1. Åh vilken härlig färg, den klär dig verkligen!😍
  Jag har en liten undran, det är så här att jag har fått mitt första heltidsjobb, vilket innebär kontor. Jag tänkte höra om du har några bra tips på snygga kontorskläder till sommaren? Eller om du kanske har lust att göra någon form av collage?
  Tidigare har jag haft sommarjobb och arbetskläder, men nu ska jag ju vara på kontoret och inser att jag inte har så mycket sommarkläder som jag trodde, i alla fall inget som passar på jobbet. Så jag hade varit mer än tacksam om du vill hjälpa mig☺️
  Stor kram till dig!

  1. Åh det vore helt perfekt! Ska också börja ett nytt jobb och behöver tips på snygga outfits som passar i en strikt kontorsmiljö!

 2. Hej Forni!

  Jag har, efter att ha varit singel i snart ett år efter ett stormigt och på slutet, väldigt destruktivt, förhållande. Nu i början av februari träffade jag en kille, mest på skoj första gångerna, vi låg mest och ja, det var en sån typ av relation. Dock fortsatte vi ses och efter bara några gånger så började vi hitta på saker tillsammans, prata om allvarliga saker, träffa varandras vänner o.s.v. Nu har vi setts seriöst under halva februari, hela mars och fram tills nu. Han är väldigt seriös och jag märker att han vill ha ett förhållande, jag skulle aldrig få för mig att flörta med någon annan, skriva med någon annan o.s.v. nu när jag är med honom, så man kan indirekt säga att vi är ett par, eller iaf vet vart vi har varandra. Men är jag redo? Vi har svinroligt tillsammans, skrattar mycket men kan också vara seriösa och prata om livet. Jag tycker han är en helt fantastisk person men är detta rätt tid i livet för mig att gå in i ett nytt förhållande och hur vet jag att det är rätt? Jag tar studenten nu till sommarn och utifrån denna korta tid jag spenderat med denna kille vet jag att han aldrig skulle hindra mig från att nå mina drömmar och mål, snarare uppmuntra. Men jag är ändå orolig, det är så mycket tankar som snurrar hela tiden… Vad fan ska jag göra? Känner mig vilsen.

  Kram fina du

  1. Hej!

   Är inte Michaela utan en annan Mikaela(haha) som gått igenom något liknande. Var under 6 år i ett stormigt, destruktiivt förhållande som sista året även innehöll mycket våld från hans sida. Tog mig styrkan att lämna det och var så lycklig över att vara singel, fri och hade bara fokus på lig själv. Kanske är det just då man träffar någon ironiskt nog? För jag träffade en kille på tinder (dvs väldigt casual) men det var kärlek vid första ögonkastet och vi hängde varje dag efter det. MEN jag hade liknande tankar som dig: Är det här rätt? Är jag redo? Borde jag inte vara singel och fri efter en lång relation? Kommer jag kunna vara i en relation efter det jag gått igenom? osv. Men jag kunde inte låta bli utan lät mig styras av hjärtat och jag kan säga såhär exakt 2 år och 3 dagar sedan vi träffades första gången att det är det bästa beslut jag tagit i hela mitt liv. Jag tycker du ska prova, om du ångrar dig får du faktiskt lämna. Se till att du blir huvudrollen i ditt liv!

   En liten heads up bara, jag har gått hos psykolog för att bearbeta mitt tidigsre förhållande för absolut, det påverkar en och hur man är i en relation. Vet inte hur illa er relation var men ville bara understyka det.

   Hoppas du fick lite hjälp eller pepp av mitt svar! Kramar Mikaela

 3. För dig som älskar mat och italienskt. La Nonna på kungsholmen. Öppnade för en vecka sedan och maten är magisk! Nico med sina kunskaper i att komponera vin till maten! Fullpott! 🙂

 4. Hej!
  Du är min stilförebild och är alltid så jäkla snygg och härlig! Jag undrar därför nu om man kan få lite hjälp med en grej. Jag tar examen i juni och är så sugen på att köpa mig en riktig pang-klänning. Jag tänker mig en kort, lite rolig, inte för urringad och inte ärmlös (många krav hehe). Den ska även gärna fungera på ett bröllop senare i sommar. Har du något bra tips? Hur ska jag tänka??
  Tack för bästa bloggen!

Välkommen att kommentera! Kommentarer godkänns vardagar kl.08-18 av en moderator innan publicering.

Tänk gärna efter en extra gång på hur det kan uppfattas när du framför kritik. Här inne visar vi respekt. Vi önskar gärna att kritik framförs med ditt riktiga namn och mejladress.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

sub archi