Frågor med Forni

Hej! Vilken hårfön använder du i filmen? Ser så smidig och lätt ut 🙂 Har älskat din blogg sedan dag ett -hoppas att du aldrig slutar dela med dig av din glädje och värme! Kram

Den är från Dyson och sägs vara Ferrarin av alla hårfönar haha. Jag måste säga att jag håller med, den är helt sjukt bra. Låter knappt någonting, skonsam för håret, enkel att använda, snygg, effektiv. Kostar typ 4000kr (!) men hoppas på att ha den i tio år minst.

Hej Michaela, Jag och min pojkvän kommer flytta hem till Stockholm inom det närmaste året och har därför börjat titta på lägenheter. Hur stor är er lägenhet? Så fint med öppen planlösning tycker jag, vi är ute efter något liknande! Kram

Hej fina du,

Så härligt – välkomna hem!

Vår lgh är 86kvm med öppen planlösning och jag älskar den. Egentligen hade vi plan på att köpa större efter att vi bott här i cirka tre år, vilket vi har nu, men vi älskar den så mycket att vi bestämt oss för att bo kvar. Det blir minst ett par år till i detta hem! Det viktigaste med en lgh är att den har rätt känsla, jag känner direkt när jag går in om jag vill bo där eller inte.

Kram!

Vart åt du den veganska linsgrytan med pigorgerna? Såg supergott ut.

Strandvägen 1!

Hej Michaela! Du är så fin i håret. Jag har frågat tidigare hur du får till en så fin hårfärg när du är mörk i grunden? Vilken frisör kan skapa sådan fin nyans på ditt hår? 🙂 Hoppas hoppas du vill svara. Tack för att du inspirerar!

Hej fina,

Tack snälla! Jag går till Jennifer på Bangerhead Studio på Humlegårdsgatan. Hon och Gabbi på samma salong är de enda som lyckats få till mitt hår såhär bra. Jag har försökt få det ljusare tidigare hos andra frisörer men då har det blivit helt fel. Så tacksam för att de kan göra mig så tjusig!

Tack för fina ord <3

men hallå!!! Dina örhängen? Varifrån? De med hamrad yta, sååå fina!! Vill ha till kommande bal

De kommer från Sophie by Sophie (annonslänk)!

Guuud vad snygg och vacker du är på dessa bilder! DÖR <3 Jag undrar varifrån dina solglasögon är? Har länge varit på jakt efter ett par och de du har på bilderna ser helt perfekta ut!! Puss & Kram, tack för en fantastisk och inspirerande blogg!

Dom kommer från Céline (annonslänk) och är faktiskt mina bästa solisar genom tiderna. Har JÄMT på mig dem även fast jag har massvis med andra tjusiga.

Jättehärliga bilder och inlägg, men reklamen på din blogg har blivit sjukt, sjukt irriterande. Kan knappt scrolla utan att flera banners förföljer en och lägger sig över bilderna och texten! Finns det något du kan göra åt det?

Jag håller med dig och det är åtgärdat nu haha! Standardannonserna ska vara att den första är rörlig i bloggen (alltså följer med när du skrollar) men resten är ”stillbilder” som kommer efter. Ibland kan det vara ljud på någon och det kan jag tyvärr inte göra något åt men det ska inte vara så att alla följer med som de gjorde i veckan. Kram!

Hej Forni! Jag undrar hur det har gått för dig med sugarbearhair efter 3 månader, om du har fortsatt med det? Jag har beställt hem 3 pack nu för jag trodde det skulle få håret att växa ut snabbare, men jag har fått bakfoten om det tror jag. Så jag försöker nu googla runt om det är ändå värt att äta dem och få bättre hårkvalite? Tycker det är så svårt att få ett riktigt svar, om sugarbearhair är verkligen bra eller om det är bara av ”socker”. Tvekar om ska skicka tillbaka eller inte, de kostar 800kr. Tacksam för svar! 🙂 Sofie

Hej Sofie!

Det där är sjukt individuellt har jag förstått. Jag har vänner som inte märker någon förändring och sedan har jag vänner som har märkt en ganska stor (!) skillnad. En tjejkompis ökade hårväxten på hela kroppen haha. Jag tycker att kvaliteten på mitt hår förbättrades när jag åt dem regelbundet i sex månader, nu har jag inte ätit dem på ett tag sen jag klippte håret eftersom det är så fräscht nu ändå. D äter dem varje dag och har gjort i flera år, jag tror att han är nöjd och tycker de fungerar. Känn efter och fortsätt om de funkar på dig, annars skicka tillbaka!

Kram!

Hej, tack för en härlig blogg! Den här frågan kanske passar till ”Frågor med Forni”. Vad är det som får dig att vilja kliva upp ur sängen varje morgon? Vad tänker du på en extra trött morgon?

Hej kära du och TACK <3

Det som tar mig upp ur sängen är oftast frukost hehe. När jag vaknar på morgonen och liksom ligger och myser/tänker brukar jag komma på att ”juste, nu får jag äta frukost!” så tänker jag på vad jag ska äta en stund innan jag går upp. Även om jag ofta äter samma så tycker jag att det är gott och mysigt. Jag och D har väldigt olika frukostvanor så mysigast är det om jag får gå upp själv och äta i lugn och ro hehe…

En extra trött morgon brukar jag låta mig själv vara trött. Då tar jag det lite lugnare, kanske skippar att sminka mig och så struntar jag i roliga kläder och tar säkra kort i garderoben. Att just ta sig upp är något som bara sker automatiskt tycker jag, det skulle aldrig hända att jag låg kvar fastän jag hade saker inplanerade. Jag kommer alltid upp i tid, även om jag kan vara trött när jag tar mig upp 🙂

Kram!

Ni är sååå himla vackra och klänningarna är fantastiska! Ska på bröllop 28 april och hoppas verkligen att jag hinner få hem en klänning tills dess. 🙈 En fråga, du skriver att de finns i butik 23 april, menar du på Nellys hemsida då eller kommer de även finnas i en fysisk butik? 🙂 Tusen tack på förhand. ❤️

De kommer bara att finnas på hemsidan men kniper du ett ex av klänningarna de 23:e kommer du att ha den hem innan fredagen, om inte något skulle gå fel. Ha en backup-klänning redo bara 😉 Kram!

Hej Forni! Fy bubblan vad vackra ni är i klänningarna. Jag älskar modellen på klänningen som du & Linn har på er. Undrar dock hur det funkar för någon med liten byst? Om man böjer sig fram, sträcker fram armen eller liknande ser man inte hela brösten då? Eller sitter tyget tight mot bysten?

Jag har liten byst och den satt som en smäck på mig! Vi rörde oss ju en del på plåtningen och jag visade in brösten en enda gång. Tygen smiter åt över bröstkorgen! Den är verkligen så fin!

Vilka vackra klänning (och modellerna i såklart) och vyer! Den andra klänningen du bär, den lila. Funkar den för en gravid med växande mage tror du? Puss och kram 💜

Jag tänkte faktiskt på att den skulle bli fin på en gravid kvinna men det är svårt att säga vilken storlek och om du får igen den eftersom jag inte vet hur stor du är. Beställ hem i två olika storlekar och testa tycker jag! <3

  1. Besöker man aftonbladet, svd eller vilken hemsida som helst får man upp 10 x mer ”irriterande” annonser – jag undrar om man mailar till dem och skriver likadant …
    Bloggare får oftast ta en smäll för allt eftersom ni har en mer öppen dialog mer era läsare/följare…. Det är synd tycker jag.

  2. Jag undrar hur det är med klänningen och stor byst (har H-kupa)? Den är så himla fin och jag hade verkligen velat ha den på ett bröllop i sommar nämligen </3

  3. Hejsan Michaela, en fråga till nästa FmF. Du svarade på en fråga gällande din lägenhet och då kom jag att tänka på den jobbiga grannen du berättat om som bor över dig – hur gick det/har det gått? Kram!

Välkommen att kommentera! Kommentarer godkänns vardagar kl.08-18 av en moderator innan publicering.

Tänk gärna efter en extra gång på hur det kan uppfattas när du framför kritik. Här inne visar vi respekt. Vi önskar gärna att kritik framförs med ditt riktiga namn och mejladress.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

sub archi