Healing Hearts

Nu i april har jag och Jennie en yoga och meditationsmorgon som går under namnet Healing Hearts där pengarna går oavkortat till Wonsa, en organisation som hjälper kvinnor som varit med om sexuella övergrepp.

Varmt välkomna den 20:e april kl 08.00-09.30 till Altromondo Studio där jag och Jennie håller i en helande morgon. Jag kommer att berätta lite om min ångest och utbrändhet, sedan kommer Jennie att hålla i ett helande yogapass och prata om healing. Alla pengar går oavkortat till Wonsa och det kostar 250kr att komma. Det bjuds dessutom på en raw food-frukost från Pep Stop som ni får med er efter passet!

Här (klick!) signar ni upp er, läser mer och betalar. Om ni ändå hade tänkt testa yoga, eller brukar gå på yoga, byt bort ditt vanliga pass och gå på detta istället – så har du gjort en stor och fin gärning också ♥

  1. Hej. Ja e rätt nyskadad i ryggmärgen o sitter fortf i rullstol. Kan man va me ändå? Ja kan stå o gå me stöd av kryckor lr rollator men åker fortf mest rullstol. Finns de yoga för sånna som mig? E 31 o varit dansare o gymnast större delen av livet så vigheten o sånt e de inget fel på. Har bara ingen funktion under knät o neråt o tappat 3/4muskler på baksida lår. Har velat prova på yoga men inte vågat… du får jätte gärna svara 🙂

Välkommen att kommentera! Kommentarer godkänns vardagar kl.08-18 av en moderator innan publicering.

Tänk gärna efter en extra gång på hur det kan uppfattas när du framför kritik. Här inne visar vi respekt. Vi önskar gärna att kritik framförs med ditt riktiga namn och mejladress.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

sub archi