framför allt – älska

Dikt av Rupi Kaur

Den här dikten läser jag upp som veckans krönika i podden. I veckans avsnitt pratar vi om TEXT. Vad ord betyder för oss, texter som har gjort skillnad i våra liv och varför Eminem spelade en stor roll för 13-åriga Michaela.

Ett avsnitt där vi ryser, blir allvarliga men också skrattar så vi gråter.

Att podda med Hamilton är ett sånt jävla nöje, jag blir verkligen en lyckligare och klokare människa av det. Ni hittar podden här eller i närmsta poddapp! Puss!

  1. Att lyssna på er podd är som en stund för reflektion, en stund där man bara tar sig tid att känna vilken känsla som än kommer fram just då. I all hets i dagens samhälle tror jag att det är så sjukt viktigt att stanna upp och verkligen KÄNNA. Jag är väldigt dålig på det men ni hjälper mig med det, så TACK för det! Sluta aldrig med det ni gör.

  2. Michaela! Du och den andra Michaela är HELT otroliga. Jag önskar att jag fick säga detta till dig i verkligheten för att det skulle komma in bättre och kanske stanna hos dig. Så mycket bra du gör för unga kvinnor, försöker, är inte rädd, är rädd, tar smällar, växer. Du är bara en människa, men en mycket värdefull sådan. Jag önskar fler kunde se vad du gör än vad du inte gör.

    Varma april-kramar från mig!

  3. Hej!
    Vill tacka innerligt för alla fina Sthlms tips du skrivit om flera ggr. Kom precis hem från en underbar weekend i huvudstaden som innehöll allt. God mat, bra hotell och magisk shopping! Lite fel inlägg att tacka i kanske men ändå! Stort tack för att du delar med dig så jag lätt kunde söka i din blogg när vi inte visste vart vi skulle luncha eller liknade. Tillomed de 4 grabbarna som var med blev impade av vilken fullpott alla ställen var. (trots att de var trötta efter nattklubbandet) 😁

  4. Michaela! Din blogg är helt fantastisk. När jag känner mig nere och är lite ledsen, så går jag alltid in och läser din blogg och fylls av värme och kärlek till mig själv och andra. Det finns ingen annan blogg som jag mår så bra av som din.

Välkommen att kommentera! Kommentarer godkänns vardagar kl.08-18 av en moderator innan publicering.

Tänk gärna efter en extra gång på hur det kan uppfattas när du framför kritik. Här inne visar vi respekt. Vi önskar gärna att kritik framförs med ditt riktiga namn och mejladress.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

sub archi