Inspiration: Påskgult!

Innehåller annonslänkar

Stickad tröja | Sjal | Kappa | Blus | Klänning | SandalerT-shirt | Slip in | Väska | Solglasögon | Tröja

Gult är helt klart säsongens färg tillsammans med lila och ljusblå. Jag har varit förtjust i gult sen förra säsongen då mina Flattereds gjorde premiär i just klargult (de sålde faktiskt bäst av alla färger!). Denna säsong har de kommit i en bränd gul nyans som jag är helt besatt av <3

Just nu drömmer jag om att få in mer gult i mitt liv. Förutom mina sandaler skulle jag gärna ha en stickad tröja i guld och kanske en solgul accessoar. Klänningen som Kenza har på bilden ovan från By Malina är ju också en gul jäkla dröm. Tänk till sommarens första fest, mums!

Välkommen att kommentera! Kommentarer godkänns vardagar kl.08-18 av en moderator innan publicering.

Tänk gärna efter en extra gång på hur det kan uppfattas när du framför kritik. Här inne visar vi respekt. Vi önskar gärna att kritik framförs med ditt riktiga namn och mejladress.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

sub archi