Frågor med Forni

Hej! Jag har en fråga som kanske passar till nästa frågeinlägg. I sommar ska jag och min kille iväg på semester i tre veckor, vi ska vara några dagar i LA men sen funderar vi på att dela upp resterande dagar i Tulum och Santa Teresa. Du har ju varit på båda ställena, hur hade du valt att dela upp det? Lika lång tid på vardera plats eller längre tid på något av dem? Blir superglad för svar! Tack!

Hej fina du!

Jag hade varit lika länge på båda, de är fantastiska på sina sätt båda två. Tulum och Santa Teresa är två av mina favoritplatser på jorden.

Njut av er resa, kram!

Ååh, dina vita byxor är så snygga! Var är de ifrån? 🙂 Kram och trevlig helg!

Mango, de är nya! Jag var så ivrig på att bära dem att jag inte ens sydde upp dem innan jag bar dem första gången. Nu är de inlämnade till skräddare för att passa en kortis (okej, 166cm kanske inte är så kort, men ni fattar).

Hej Michela! En fråga till ”Frågor till Forni”: Vad använder du på läpparna? Läppglans, läppstift, lypsyl? Tips gärna! Kram till dig fina människa <3

Jag har Aco Stay Soft Lips (annonslänk) på läpparna de flesta dagar, det ger ett lagom skimmer och glans!

Vart är dina fina öronhängen ifrån?😍 Både de guldiga på de allra första bilderna och de bruna stora längst ner? Kram

De stora bruna är från Mango och de guldiga är från H&M, men de är flera år gamla tyvärr!

Hjälp! Jag behöver råd. Jag pluggar på ekonomi på universitet och har en person i klassen som jag har fått upp blicken för. Vi har hållit på lite på fester, men nu börjar jag tvivla på ifall det här är en bra idé. Hur smart är det att försöka starta upp något med någon som jag ska se varje dag i flera, flera år, eventuellt en hel master? Eller ska jag inte fundera så mycket och bara köra?

Fundera inte, kör bara. Ta konsekvenserna när/om de kommer istället. Livet är för kort för att försöka förutspå framtiden. Så länge ingen annan tar skada av dina känslor ska du bara köra, tycker jag i alla fall. Lycka till, stor kram!

Vilken fin topp du har på bilderna! Varifrån kommer den? 🙂

NA-KD!

  1. Står iofs inte i frågan att det gäller en tjej eller kille eller ens en tjej som skrivit frågan 😉 men håller med, underbart uppfriskande svar!

  2. Håller med! Kör bara! Var så tveksam om jag skulle våga satsa på killen i min universitetsklass för ett år sedan (då hade vi tre år kvar att plugga tillsammans) och är så oerhört glad att jag vågade för idag är vi så lyckliga tillsammans!

 1. Hej M! Tusen tack för att du tog dig tid att svara på min fråga om storlek på klockan. Igår blev jag en lycklig ägare till en 31mm Datejust. Lite materiell lycka när den är som bäst. 😉 Är jättenöjd med storleken, och tack vare ditt svar så vågade jag satsa. Önskar dig en superfin påsk! <3

  1. Vad underbart att du slog till! Det är en investering, jag har inte ångrat mitt köp för en sekund. Njut av din fina klocka, massa kramar <3

 2. Såg att din sko för Flattered har kommit in i nya utföranden, så himla fina! Funderade på det bara, kommer de komma några med guldig detalj? Trevlig påsk på dig och stor kram!

 3. Hej! Jag har en fråga som jag hoppas du kan hjälpa mig med. Jag har ofta under dagarna med med mig en laptop och även träningskläder då jag ofta stannar och tränar på vägen hem. Jag har en svart tunn laptopväska där jag inte får plats med träningskläder. Har du något tips på någon fin och lite mer “stylish” väska man kan använda för träningskläder? Tycker det är så svårt att hitta någon som inte är alltför lyxig så man kan använda den som träningsväska men samtidigt va lite snygg 🙂

 4. Hej!
  Vill bara påpeka att när man läser din blogg från mobilen och har musik på samtidigt så pausas alltid musiken då reklamerna på din sida kommer igång. Sjukt frustrerande då man sätter på musiken igen, scrollar vidare o så händer det igen då en ny reklam poppar upp. Smågrejer man stör sig på men ville bara säga det, hade vart najs om man slapp det haha.

 5. Hej Michaela,
  Lyssnade på podden och hörde om dina tankar om dig själv som ett ratingsystem som Uber (typ). Tänkte direkt på Black Mirrors avsnitt “Nosedive” i säsong 3 och tänkte tipsa dig om att se det, om du inte redan gjort det. Kan tänka mig att du får en igenkänningsfaktor då och kanske ett gott skratt 🙂
  Glad påsk!

 6. Lyssnade på ert senaste poddavsnitt på tåget igår och jaaaaa så bra det var. Älskar er <3 Skrattade så högt att min pojkvän undrade vad jag lyssnade på, misstänker att det är ett bra betyg haha. Kram

Välkommen att kommentera! Kommentarer godkänns vardagar kl.08-18 av en moderator innan publicering.

Tänk gärna efter en extra gång på hur det kan uppfattas när du framför kritik. Här inne visar vi respekt. Vi önskar gärna att kritik framförs med ditt riktiga namn och mejladress.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

sub archi